Skip to main content
  • vinyl

Peace, love, unity, respect & vinil

Moto je to još jednog partija koji će se održati pod vedrim nebom i kojeg prepoznajemo pod zajedničkim nazivnikom – Nasipavanje.

Piše: 

Naslovna foto

vinyl

Ovogodišnje nasipavanje Vinylstock za svoju temu uzelo je toliko nam drage vinile. Naravno radi se o još jednoj seriji partija na savskom nasipu, ispod jankomirskog mosta u Zagrebu, koji će trajati dva dana 6.-8. srpnja i 40 sati te uključiti 40 DJ-a, 3 floora, sound sistem od 15 kW s punom opremom za nastup s čistom underground glazbom, video wallovima, video i light showom te službenim afterom.

Od izvođača ćemo navesti neke: Petar Dundov, Nick Milly, Miss Sunshine, Virgin Helena, Ivan Komlinović, Kiki, Pero Fullhouse, Zero, Toxic, Zoky, Pete Dux i drugi koje možete provjeriti ovdje.

{soundcloud}https://soundcloud.com/ivan-komlinovic/ivan-komlinovic-root{/soundcloud}

Svi izvođači će biti adekvatno plaćeni, za razliku od nekih drugih organiziranih partija i elektronskih događaja gdje se Dj-i moraju boriti da bi bili plaćeni  za svoje zanimanje, te je sam događaj humanitarnog karaktera. Kompletan bruto prihod od festivala, nakon podmirenja svih troškova organizacije, namijenjen je Ričardu Dobraniću i njegovoj borbi protiv zloćudnih oboljenja.

Prvih 200 ulaznica za festival po promotivnoj cijeni od 30 kuna u pretprodaji od 07.05. Nakon toga cijena ulaznice se penje na 40 kuna, na ulazu 50 kuna. Svi koji naruče majicu sa logom festivala po cijeni od 65 kuna dobivaju uz majicu i ulaznicu za festival.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop