Skip to main content
  • 27.06.2018.

Petak je dan za…After beach party. Buba bar nestrpljivo čeka početak

Na definiciju savršenog ljeta uvijek se vežu ples uz obalu, ispijanje koktelčića, razgolićena tijela pa i DJ jer za održavanje aktivnosti mišića na plaži Jadrana potreban je lisac DJ pulta koji te točno pogađa u sridu da zavrisneš od oduševljenja.

Piše: 

Titula za skriveni dragulj na našoj obali pripada Buba baru koji nakon predstavljanja imena za dugo toplo ljeto u Makarskoj ima još jedno iznenađenje. Zavirili smo nedavno na lokaciju Bube i saznali da od 7. srpnja pa sve do 25. kolovoza za vas i nas stižu velika domaća i regionalna imena elektroničke scene, a upravo smo dobili i odgovore za početak kultnih after beach party-a.

To su momenti koji su kralježnica Bube, njezin DNK i ono po što se ljudi vraćaju. Hedonistička vibra vlada na licu mjesta od jutra do sutra. Uz odličnu glazbu kroz široki reportoar poznatih DJ imena tu i tamo provire guzice i sise. Sunće piči, glazba sve fino drma i uz zadovoljnu ekipu atmosfera je na vrhuncu.

After beach partiji u Bubi dobili su zeleno svjetlo i odbrojavamo još nešto više od 24 sata do njihovog starta. U petak tako priliku da probije led i namaže okupljene na plaži svojim izborom glazbe dobiva DJ Roso. Tri dana za redom od 14 sati pa tamo negdje do zalaska Sunca jedino mjesto gdje trebaš biti je unutar Bube, sa dovoljno energije da budeš izdržiš za par-satnu đuskalicu. Za subotu 30. lipnja pult u ruke dobiva DJ Dreamstainz, a primopredaja mixanja slijedi već sljedećeg poslije podneva kada gospodin DJ Palac. pere i dere svojom paletom zvučnih valova.

Previše mudrosti nema, do Makarske znaš doći, Buba bar stanuje na adresi Put Cvitačka, a tvoj put do sreće je after beach party, znaš kada kreću i tko drži nastavu, pa s noge na nogu do Bube i uz ples pokaži zube.
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2