Skip to main content
  • 7.08.2019.

Petar Dundov stiže u Buba Bar Makarska

Beach bar je onaj koji zajedno voli glazbu, pijesak, more, ljude, pučine, hladno piće u ruci i noćne bjegove za post-sunčanje chill.

Piše: 


Pa uz dnevno fjakanje za šankom i zveketavim ledom koji stvara sam svoju kakofoniju u čaši, noćno naličje Bube na makarsku rivijeru kada sunce padne za horizont, oko dva sata prije ponoći, poziva na Late Night Session.

Petak na kalendarima ljeta kaže, 9. kolovoza, a lineup treba tvoje uši uz Petra Dundova ( Cocoon, Music Man), Nicolu Septema (See You, Sub Zero), Danija Savanta ( Mind Off, Re:Invent) i Tonija Juranovića (Control Music).

Najbolji hrvatski sonični izvozni proizvod i gospodin na sceni, Petar je jedna od stijena domaće elektronike koji je svojim specifičnim pogledom na slaganje zvučnih pejzaža zagazio u sve veće klupske plesne zvijeri globusa. Golema karijera i opus uključuju i remixe za Gregora Treshera i Alana Fitzpatricka, a u setove ga uključuju i Dubfire i Ben Klock, te si ga nalazio i na Sashinom Last NIght On Earth-u. Izdanja si nalazio na golemosti labela poput Formaldehyde Records, Absense, PV (Pascal F.E.O.S.), Federation Of Drums, Delirium Red, Millsov Tomorrow za koji nastaje i mini LP Sculptures, Danza Electronica, Bedrock Records, Loveland Recordings, a među najistaknutijim CV crtama stoji upravo dugogodišnja ljubavna veza s belgijskim Music Man labelom.



Nicola Septem
stiže nam iz susjedne Njemačke s motom "Brže, više i dalje". Od 2010. stoji u sjeni organizacije s event teamom "Going Deeper", a od 2013. organizira i Dream World, da bi iste godine upecao i rezidenciju u Traumweltu. U suradnji s Martinom Eyererom i Raphaelom Dincsoyjem rezident je i Session deluxe "Home Game" serijala evenata u štutgartskom Climaxu, te zadužen za menadžment umjetnika na Sea You festivalu, a svoje vještine odabira posuđuje i Summer Visions Festivalu u Freudenstadtu Kao novi projekt iz 2018. ističe se s Holy 21 Entertainmentom stvoreni Sub Zero Reutlingen.

Iz Japana stiže i tokijski hit Dani Savant. Gotovo autistično koncentriran na glazbu, Dani živi na žanrovskim linijama psihodeličnog trancea, techna i progressiva, te je ovaj spoj fuzijom evoluirao u sasvim specifičnu mješavinu groovy organskog techna koji u sebe ugrađuje melodične i acid utjecaje. U Tokyu ga možeš zateći kako svira u klubovima kao što su Ageha, Womb, Vision i Air i na festivalima kao što su Rebirth i Rural. Od 2013. nosi rezidenciju u Tokyo Fashion Fuse eventima te od 2014. ujedno vodi i vlastiti serijal evenata Mind Off koji je postao tražena plesna meka Tokya.

Gospodin Juranović stiže iz kontrolne ploče Control Musica kao školovani glazbenik i multiinstrumentalist rodom iz Makarske. 20 je godina prošlo od početaka na sceni, a glazbofil u srži, Toni je ujedno i onaj s golemom glazbenom kolekcijom pa tražiš li neku rijetku opskurnu traku, šanse su da je Toni ima i da ju je nedavno iskopao za neki sjajan set. Za pultom se zatekao s beskonačnom niskom domaćih, regionalnih i globalnih velikana, rezident je nekoliko klubova i stalan gost festivalskih bina, a 2016. ga je okrunila Ambasadorom za naj klupskog rezidenta.

Dobro nam došli u Buba bar, dobro nam došli u Makarsku. Vidimo se na novoj kasnonoćnoj rundi i plešemo do 5 ujutro. Enjoy i sretno vam ljeto dragi naši!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2