Skip to main content
  • 7.11.2022.

Pionir techno scene američka DJ legenda Stacey Pullen u Rijeci i Zagrebu

Proslava 9 godina brenda BSH na dva posebna događaja

Piše: 

Hrvatski glazbeni brend BSH slavi devet godina vrhunskih zabavnih događaja. Proslavu najavljuju uz pionira tehcno glazbe, legendarnog Amerikanca Stacey Pullena koji će svirati u Zagrebu i Rijeci na radost brojne hrvatske publike.

Zagreb će plesati u četvrtak, 17. studenog u popularnom klubu Peti kupe. Uz Pullena, na ovom će događaju nastupiti i najpoznatiji regionalni DJ sa svjetskom karijerom Marko Nastić. Hrvatske DJ snage Pablo Panda, Full Ferry i Aldo Morro bit će izvrstan uvod u praznični vikend.

Brojni riječki ljubitelji techno glazbe uživat će u petak, 18. studenog u Pogonu Kulture. Uz američki zvijezdu nastupit će i riječki DJ-i Bronski i Marcel, te Aldo Morro i Pablo Panda.

Stacey Pullen je američka techno zvijezda iz Detroita

Već u ranoj mladosti javlja se njegov interes za techno glazbom. Počeo je raditi na detroitskoj techno sceni 1990. godine, a studirao je s Derrickom Mayom s kojim počinje i suradnju. Koristio je aliase Bango, Kosmik Messenger, X-Stacy i Silent Phase. Pullenovo spajanje housea i garagea s technom imalo je veliki utjecajna brojne glazbenike i DJ-e.

Pullenovo glazbeno usmjerenje snažno je inspirirano Derrickom Mayom, Juanom Atkinsom i Kevinom Saundersonom, koji se zajedno nazivaju Belevilška trojka. Derrick May bio je izravni mentor Pullenu. Ostali kolege uključivali su sljedeću generaciju producenata iz Detroita, uključujući Carla Craiga i Jeffa Millsa.

BSH je hrvatski glazbeni brend čija su događanja rasprodana unaprijed i uvijek se traži ulaznica više. Poznati su po eventima na specifičnim lokacijama kao što su tvrđave Trsat, Medvedgrad i Revelin, a jedno od posebnih mjesta za kojima se uz njih plesalo je svakako zagrebački aerodrom. Dva najavljena koncerta na najbolji će način zaključiti devet godina slavlja te nas uvesti u veliki jubilej.

Ulaznice za oba događaja u prodaji su u sustavu Entrio.hr.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk