Skip to main content
  • 16.03.2021.

Plan otvaranja event industrije – koncerti, clubbing, festivali

Peta svečana dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe održat će se u petak 19. ožujka 2021. godine u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji, a prethodit će joj dnevni diskurzivni program Simpozij koji se sastoji od tri panela o aktualnostima na elektroničkoj glazbenoj sceni.

Piše: 


Simpozij će trajati od 15 do 18:30 sati, a program počinje panel raspravom Plan otvaranja event industrije – koncerti, clubbing, festivali koju će moderirati Adnan Mehmedović Medo, organizator Fresh Island festivala i voditelj Radne skupine za event industriju pri Glasu poduzetnika.

Gosti panela su četvorica organizatora renomiranih festivala; Krešimir Biškup (Forestland festival); Marin Biočić (Seriously Twisted); Sanjin Djukić (LAA, Exit festival); Simon Horvat (Sonus festival), koji će pokušati odgovoriti na ključno pitanje za sve organizatore javnih događanja od početka pandemije.

Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama, Simpozij je otvoren za publiku uz obveznu registraciju putem online obrasca https://bit.ly/prijave21, a svaki je panel ograničen na 20 posjetitelja. Publika će se u dijalog moći uključiti svojim pitanjima.

FB Event

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2