Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Plesnjak pod crvenim svjetlima - NoGuestlist ponovno u Petom Kupeu!

Utorak, 28 Veljača 2023

Nakon uspješnog debija, nova tematska klupska večer priprema drugo izdanje

Za subotu 4. ožujka, sprema se novo izdanje klupske večeri NoGuestlist koja se ponovno vraća u zagrebački Peti Kupe. Za drugo izdanje tematske klupske večeri na repertoaru su Full Ferry, Kali, Pablo Panda B2B Aldo Morro te Hudi B2B Sicillio.

 

NoGuestlist je tematska klupska večer u kojoj dominiraju crvena svjetla u klubu. Osim rasvjete, pazi se i na dekoriranje kluba. Važna informacija za sve zainteresirane partijanere je da za upad na NoGuestlist večer treba imati više od 21 godine.

Full Ferry je predstavnik novog vala house i tech house izvođača sa scene. Njegov zvuk je inspiriram originalnim house trakama iz 80-ih i 90-ih koje se spajaju s modernim produkcijskim idejama. Njegovi setovi se ističu jer kroz njih često možemo čuti hrvatske vokale ili pak kvalitetne remixe kultnih hrvatskih traka. Kali je mlada hrvatska DJ-ica koja je svoju karijeru započela 2016. Ubrzo se probila kroz scenu i kroz godine odradila brojne nastupe u renomiranim hrvatskim klubovima, a vrhunac njene karijere je nastup na Sonus festivalu.

Utjecaj na glazbeni ukus Alda Morra imao je pop i dance 80-ih, r’n’b i hip-hop 90-ih, preko kojih je profilirao svoje glazbene odabire S Aldom, kontroler će dijeliti Pablo Panda organizator brojnih partyja diljem hrvatske, čovjek iza BSH Eventsa stiže sa svojim zaraznim house zvukom.Hudi i Sicillio su dvije trećine MYUZA, a sa sobom donose minimal, tech house zvuk kojeg miješaju s deep houseom i houseom.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist 002 at Peti Kupe