Skip to main content

Plesnjak pod crvenim svjetlima – NoGuestlist ponovno u Petom Kupeu!

Nakon uspješnog debija, nova tematska klupska večer priprema drugo izdanje

Piše: 

Za subotu 4. ožujka, sprema se novo izdanje klupske večeri NoGuestlist koja se ponovno vraća u zagrebački Peti Kupe. Za drugo izdanje tematske klupske večeri na repertoaru su Full Ferry, Kali, Pablo Panda B2B Aldo Morro te Hudi B2B Sicillio.

 

NoGuestlist je tematska klupska večer u kojoj dominiraju crvena svjetla u klubu. Osim rasvjete, pazi se i na dekoriranje kluba. Važna informacija za sve zainteresirane partijanere je da za upad na NoGuestlist večer treba imati više od 21 godine.

Full Ferry je predstavnik novog vala house i tech house izvođača sa scene. Njegov zvuk je inspiriram originalnim house trakama iz 80-ih i 90-ih koje se spajaju s modernim produkcijskim idejama. Njegovi setovi se ističu jer kroz njih često možemo čuti hrvatske vokale ili pak kvalitetne remixe kultnih hrvatskih traka. Kali je mlada hrvatska DJ-ica koja je svoju karijeru započela 2016. Ubrzo se probila kroz scenu i kroz godine odradila brojne nastupe u renomiranim hrvatskim klubovima, a vrhunac njene karijere je nastup na Sonus festivalu.

Utjecaj na glazbeni ukus Alda Morra imao je pop i dance 80-ih, r’n’b i hip-hop 90-ih, preko kojih je profilirao svoje glazbene odabire S Aldom, kontroler će dijeliti Pablo Panda organizator brojnih partyja diljem hrvatske, čovjek iza BSH Eventsa stiže sa svojim zaraznim house zvukom.

Hudi i Sicillio su dvije trećine MYUZA, a sa sobom donose minimal, tech house zvuk kojeg miješaju s deep houseom i houseom.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist 002 at Peti Kupe

dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web