Skip to main content
  • tino dobric-barzu
  • 17.05.2012.

Pogledajte video s Burnovog natjecanja u Lemonu

Ovog vikenda na Electronic Carnivalu u Ljubljani nastavlja se natjecanje za Ibiza DJ Residency, pogledajte kako je hrvatski dio natjecanja izgledao u Lemonu.

Piše: 

Naslovna foto

tino dobric-barzu

U sklopu natječaja za Ibiza DJ Residency u klubu Lemon u Zagrebu koji je organiziran u sklopu Burn Studios Mix Off Sessiona, odabrana su dva hrvatska finalista koji nastavljaju svoje natjecanje sutra u Ljubljani na Electronic Carnivalu. Titulu najboljih na hrvatskom dijelu natjecanja ponijeli su Tino Dobrić i BarZu koji imaju priliku boriti se ravnopravno s dva slovenska natjecatelja, osvojiti rezidenciju u klubu Privilege i otputovati na Ibizu kako bi ispunili svoje snove.

Još jednom svim sudionicima u ovom natjecanju: Bobot, Tino Dobrić, Adriano Fuerte, Robotex (GrooveTechDJz), Paul Wish, Sin DJ, Zorro, BarZu, Razor Blade i DJ Klox. Tinu Dobriću i BarZuu želimo puno sreće i navijamo za njih sutra!!


sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2