Skip to main content
  • 4.11.2019.

Predstavljanje splitske party scene u Berlinu

Povodom obljetnice pada Berlinskog zida predstavljaju 27 nacija među kojima se našla Hrvatska pod palicom splitske organizacije.

Piše: 

Berlin Club Commision organizira European club night na dan obljetnice 30 godina od pada Berlinskog zida. Stoga ove subote, 9. studenog, slave slobodnu i povezanu Europu sa kolektivima iz 27 zemalja od kojih će svaka preuzeti jednu lokaciju grada i predstaviti svoju klubsku večer.

Misao vodilja ove unikatne klubske večeri je upravo činjenica kako danas uzimamo zdravo za gotovo mogućnost putovanja, rada, slobode i zajedničkog slavlja koje prije pada Berlinskog zida nije bila moguća. Danas postoje dijelovi svijeta gdje je militarni konflikt još uvijek postojan te je nad brojnim narodima i marginalnim skupinama represija još uvijek jaka. Pozivaju nas na slavlje slobode koja nam je omogućena bez obzira na nacionalnost u današnjoj integriranoj Europi te nam je veliko zadovoljstvo što se među 27 nacionalnosti koje imaju tu priliku našla Hrvatska.

Cruise Split je organizacija koja predstavlja Hrvatsku te u subotu preuzimaju organizaciju programa kluba Warehous3. Za line-up odabrali su zanimljive berlinske DJ-eve koji predstavljaju zvuk njihovog kolektiva. Tako će onaj tko se nađe ovog vikenda u Berlinu imati priliku slušati Subb-an, osnivača etikete One Records koji je inače iz Birminghama te je izdavao na etiketi Fuse. Uz njega je Njemac intrigantnog imena Stipe koji je vlasnik etikete Mitu. Slijedeći na listi našli su se berlinski  SY, Rozin te 'džepna venera'   Thilini.

Facebook Event: Warehaus3 EU Clubnight w/ Subb-An

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk