Skip to main content
  • alt
  • 12.05.2014.

Proljeće i jesen u Galleryju

Zagrebački je Gallery otkrio svoje adute  za sam kraj proljeća, ali i za prve dane jeseni.

 
Tako vas u Galleryju 30. svibnja  očekuje nastup jednog od najpoznatijih dvojaca elektronske glazbe,  Shapeshiftersa. Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom “Lola’s Theme” pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. “Lola’s Theme” je, uz nametanje novih standarda dance sceni dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojom je uspješnicom proveo tjedne i tjedne na prvom mjestu UK liste, a onda je i kontinentalni dio Europe poželio da njihovi plesni podiji ožive u ritmu Shapeshiftersa. Njihova slava ne jenjava, a bome ni produktivnost jer od 2003. naovamo  Shapeshifters izdaše nekoliko desetaka singlova s time da najnoviji, “Heartache”, službeno izlazi  19. svibnja.
{youtube}sedxySJlYEA{/youtube}
 
Za 27. rujan  Gallery je u goste pozvao francuskog producenta i DJ-a Arna Costa čiju produkciju prožimaju sve  sve vrste glazbe od disca do italo disca te french toucha” poput onoga što su započeli Daft Punk, Benjamin Diamond, Philip Zdar i drugi. Njegov su rad prepoznali i apsolutni vladari DJ pultova među kojima najistaknutiji David Guetta, Bob Sinclair, Sebastian Ingrosso i Tom Novy. Najveći uspjeh doživio je izdavši singlove “Magenta” i “Cyan” koji su ga istog trena lansirali u nebo, a trenutačno surađuje s prijateljem i kolegom, Normanom Dorayem. 
{youtube}dUDELYYOXW8{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2