Skip to main content
  • 21.11.2019.

Prvi istarski Soundsystem puni 4 godine postojanja

Udruga Sub Movements i Munchies Soundsystem u klubu Uljanik 22. studenog organiziraju proslavu četvrtog rođendana Munchiesa, prvog istarskog sound systema.

Piše: 


Nakon brojnih nastupa diljem Europe i Hrvatske, Munchies Soundsystem konačno organizira cjelonoćno druženje u Puli. Zagrijavanje u velikoj sali Uljanika počinje u 22 sata uz probranu selekciju Algoriddima dok ostatak večeri preuzimaju slavljenici, Munchies sound system u punom sastavu s cijelim sound systemom.

Plesače u Uljaniku očekuju kovčezi puni ploča i glazbena selekcija žanrova od rootsa, rub-a-duba, uk dubwisea i steppersa. U maloj sali slavljenici pripremaju program Diskolekcija koji je do sada dva puta održan u Umagu, a ovo će biti prvo pulsko izdanje ove klupske večeri. Za pultom će se naći DJ-i Chiko, Ervin, Jinxie Grooves i Mr.M koji će provjerenim disko hitovima rasplesati svakoga tko se nađe u blizini.

Rođendanski party Munchies Soundsystem 4th Anniversary je 14. događanje u sklopu programa Dub arena koji Udruga Sub Movements organizira u klubu Uljanik od 2016. godine. Za zvuk i svjetlo na događanju brinu se Grooves & Colors i Scoop System. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Munchies sound system je do sada realizirao oko 130 nastupa u Austriji, Sloveniji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Italiji, Srbiji te po cijeloj Hrvatskoj stvorivši veliku mrežu poznanstava s kolektivima i udrugama s kojima su surađivali. Festivali na kojima su gostovali su Zion Station, Outlook festival, Modem, Seasplash te mnogi drugi. Vlastiti festival Escape the City u Barbarigi pokrenuli su 2018. godine, a uskoro će najaviti i datum trećeg festivalskog izdanja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2