Skip to main content
  • 3.12.2016.

Psihodelična Šuma u Školi!

Zamisliš li sam sebe kao vuka koji luta prostranstvima i traži istinu postojanja i novu lovinu, zavija na mjesec i radi sve ono što zvijeri rade slušajuću duboko usađene instinkte zamislit ćeš se baš u šumi.

 
Granje, žbunje, zelenilo, drveće koje gleda u nebo i sidri se u zemlju, čini te da se osjećaš simultano malim i beskrajno slobodnim istraživati – baš tako kako bi se trebao osjećati u prisustvu dobre glazbe. 
 
Pa tako za sve ljubitelje prirode i glazbe na psihodeličnoj strani klackalice, ekipa iz šume se vraća. Nakon sjajnog prvog partyja i prvog festivala šumskih bakanalija sele se u prostore školskih hodnika gdje će se ponoviti prva lekcija slobode i ljubavi. Ponavljana su kako ljudi kažu majke, babice i tete u vrtiću znanja, pa ćemo za sve naše psihodeličare i psihodeličarke organizirati sasvim dobrohotni popravni. Kvaka je da dođeš li otvoren, voljan i s dovoljno ljubavi za sve ne možeš pasti.

 
Stara škola u Novom Marofu bit će tako dekoracijama i video projekcijama transformirana u šumu pogodnu za mistične trance zvuke. Koja sekvoja, usamljeni mudri bor, rendezvous ispod hrasta i zvuci koji djeluju kao da su kanalizirani šumskim vilama od nikuda i prisutni oduvijek, samo si ih tek sada našao jer si ušao dovoljno duboko u šumu.
 
FB EVENT: ŠUMA U ŠKOLI
 
Za šumsko-školske psihodelične orgije 10. prosinca će tako biti glavni i odgovorni Nosens, Klaada, Hotep, Mrva i Sens, dok će Sandro Sklepić vješto sklepati VJ-ing za puno iskustvo. Nemoj reći da nikada nisi sanjao sam sebe iz perspektive zvijeri koja zadihana šapama grabi šumsko tlo, ne zna još što traži, ali znati će kada to nađe. Traženje započinje dva sata prije ponoći i do njenih otkucaja upadaš za 30 novaca, a nakon ponoćne ure ubacuješ u škrabicu 40.
 
Dođi u šumu u školi, ovdje imaš svašta za naučiti i naći!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop