Skip to main content

Psihodelični zmajevi u Dubrovniku

Vatra, dim, vriska, zmajevi (i njihove majke), opskurna glazba, topot stopala i… i psihodelija – Vrijeme je da Lazareti prime jedan Dragon's Quest Festival promo party.

Piše: 


Pa daj se sad sjedni i čuj i počuj ovu priču preko sedam mora i sedam gora. Ne, zaista nije od tako daleko, ali kako god okreneš priča je. Pa kaže: jednom ne tako davno davno prije, bez pregaženih gora i mora skupio se Afanatix crew. Ime u maniri bajke već objašnjava karaktere svojih protagonista, no ono što ne znaš jest da te čeka show.

Nekoliko psihodeličnih geekova (koje tako nazivamo sasvim od milja) spojilo se ne bi li ti sutra, 8. lipnja, Lazarete pretvorili mjesto pomaknutog glazbenog miljea u koji Dino M upliće svoj string art, a Milan baca mapping projekcije na sve oko sebe, dok u pozadini bijesni žestina dostojna zmajske pažnje + momci ti na promo partyju daju i promo cifru upada za Dragon's Quest Fest po 200 novaca. Kroz noć je raspored naherenih preferenci zvuka pod paskom sljedećih:

23:00 – 00:45 kombonindza
00:45 – 02:30 Praskaton
02:30 – 04:15 Neurosystem (LIVE)
04:15 – 06:00 DaMzaH

Sada sve znaš, sjajan si i informiran, unutarnje zmajsko gušterstvo se budi i iskra tinja. Idi pa vidi, dođi pa pleši. Tko zna što si sve izgubio pa ni ne znaš, a može biti nađeno samo na flooru!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop