Skip to main content

Puno partija ovog ljeta na srednje-dalmatinskim otocima

Ekskuzivno doznajemo kako će ljeto za partijanere na otoku Braču biti vrlo interesantno. Mjesto radnje je glavni otočki grad Supetar, gdje ima podosta disko klubova. Prema izvorima koje imamo u klubu „Luna“ koji se nalazi poviše Supetra gostovat će Ian Pooley, Dave Manalli i Aleksij.

Piše: 

Osim Lune, vrata partijanerima otvoriti će i novo-otvoreni klub u samom centru grada „Mistiq“ a oni pak planiraju uz potporu Omegaritma i Peru-Fullhousea dovesti DaFresha, Marshall Jeffersona, i Mr. C-a. Pridodamo li tome svakotjedna događanja u središtu otočja, točnije u Haciendi pokraj Selca možemo slobodno reći kako će Bračko ljeto ispuniti svačiji ukus.

Kad smo se već uhvatili srednje-dalmatinskih otoka vrijedi spomenuti i bogat program tech-house gostovanja koje priprema „Aquarius Bar“ u uvali Kamenice na otoku Visu. Tu je i nezaobilazni festival d&b i breakbeat glazbe „Burning The Beach“ na otoku Korčuli u produkciji LoopJunkiesa, a na Hvaru koliko čujemo priprema se underground fešta s mnogo DJa. Lokacija zasada ostaje tajna.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web