Skip to main content
  • 29.01.2019.

Rave or Die na čelu sa Felverom u zagrebačkoj Podmornici

Ove subote, 2. veljače u zagrebačkoj Podmornici će se po prvi put održati Rave or Die party.

Piše: 


Rave or Die je organizacija koja djeluje na području Zadra i okolice, a program je namijenjen svim ljubiteljima elektroničke glazbe. Uobičajne lokacije njihovih partija su pješčane plaže, šume i napušteni stambeni prostori.

Osim po open-air partijima, Rave or Die je poznat i po šarolikom izboru DJ-eva koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske. Jedan od glavnih ciljeva organizacije je ugostiti DJ-eve iz različitih gradova i predstaviti ih svojoj publici s namjerom proširenja i ujedinjenja glazbene scene.

U želji da prenese dobru zabavu i stvori još ljepše uspomeme Rave or Die organizira svoj prvi party na području Zagreba. Kako bi atmosfera bila što bolja u goste dolaze Felver, nadaleko cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva i neizrecive senzibilnosti gospodina i Lovre Milin, član Rave or die organizacije koji nas svaki put iznova oduševi svojim glazbenim izborom.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2