Skip to main content
  • 5.07.2022.

Revelin kao 22. klub svijeta sprema dva opaka gostovanja

Što se to kuha na flooru dubrovačkog Revelina? Jedno gostovanje je već danas, a drugo početkom vikenda…

Piše: 

Revelin je prije nekoliko dana proglašen 22. klubom svijeta među Top 100 u izboru čitatelja DJ Maga. Klub već večeras 5. srpnja imate priliku slušati jednog od headlinera ljetnog programa Revelina – MK (Marc Kinchen).

Radi se o vrlo cijenjenom producentu, remixeru i DJ-u čiji korijeni sežu u Detroit. Ako zagrebete malo dublje, otkrit ćete da je MK-ov glazbeni put sastavljen od besprijekornih prijelaza iz housea i techna u hip-hop i R&B, da bi se vratio na house tijekom posljednjih godina.

MK trenutno dovršava svoj dugo očekivani umjetnički album, koji uključuje suradnju s pjevačicama Becky Hill, Milly Pye, Anabel Englund i nizom drugih koje tek treba otkriti. Nevjerojatno, MK-ova diskografija uključuje preko 500 naslova koji nose pečat njegovog prepoznatljivog stila. Te se pjesme kreću od njegovih legendarnih svjetskih hitova do tajnog oružja ljubitelja undergrounda na plesnom podiju. Uz njega sviraju rezidenti Dancelectric i Aldo Morro.

PETAK, 8.7. – THE MASQUERADE BY CLAPTONE

Jedan od najzanimljivijih likova svjetske glazbene industrije zasigurno je Claptone. Njegova blistava zlatna maska i dugačak kljun, koji se spušta poput obrnutog roga, dodatno potiču maštu i uvlače nas u njegov svijet. Ipak, unatoč najboljim naporima gladnih masa, tajanstveni Claptone i dalje ostaje mitski, malo poznata figura koja ulazi i izlazi iz sjene, ostavljajući za sobom trajna glazbena iskustva. Ostati tako privatan i nepoznat u vizualnom modernom svijetu lajkova i fotografija nije loš podvig, posebno s obzirom na to da svake godine igra više od 260 predstava diljem svijeta.

Njegov show 'The Masquerade' omiljen je u Los Angelesu, Riju, Berlinu, Parizu, New Yorku i Barceloni te Ibizi. Claptone je izabran za najboljeg house DJ-a u anketi DJ Mag-a 100 najboljih DJ-eva na svijetu i to po četvrti put zaredom. Nastupa na vodećim svjetskim festivalima kao što su Ultra, Tomorrowland, Elrow i drugima. Radio je remikseve za brojne svjetske zvijezde kao što su Elton John, Dua Lipa i drugi. Za više info oko ulaznica kliznite na web Revelina ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2