Baner

Revelin okovan u igri plesa i misterije

Utorak, 17 Srpanj 2018

Dubrovački Revelin na godišnjoj listi najboljih klubova svijeta zasjeo je na visoku 40. poziciju, dajući mu još veći apetit za ovoljetnu sezonu.

Promotori kluba Revelin iz godine u godinu nastoje dovoditi respektabilna imena iz svih krajeva elektroničke scene. Kada se bogati lineup ukombinira sa odličnim vizualima smještenih u 500 godinu staru tvrđavu, tko se nebi poželio vraćati svake godine?

Novi vikend je pred nama pa bacimo pogled što nas tamo čeka.U petak 20. srpnja stiže britanski duo Third Party koji dan danas slove kao jedni od omiljenih producenata EDM glazbe. Kada je svijet tek upoznavao Big Room žanr i kada je EDM polako počeo hvatati zamah, među prvim predstavnicima istaknuli su se Jonnie Macaire i Harry Bass. Njihov edit za popularnu pjesmu RHCP-a 'Otherside' postao je vrlo tražen i fanovi su ga uvijek s oduševljenjem dočekali. To je tek bio komadić onoga što je uslijedio za ovaj dvojac. Preradom hita Loleatte Holloway 'Love Sensation', te izdanjima za Size Records u vlasništvu Steve Angella 'Free' i 'Lights' obilježili su 2012. godinu. Upravo ih je Angello zajedno sa kolegama Ingrossom i Axwellom najviše favorizirao te su se svakodnevno nalazili u playlistama njihovih setova. Njihova najemotivnija produkcija bila je 'Everyday Of My Life', ponovno izdana za Size Records koju prati i službeni video spot u kojem je glavni fokus svakodnevnica ovog dvojca, a to je radost koju dijele sa fanovima bilo u klubovima ili na najvećim festivalima. I danas, gotovo osam godina od prvog službenog izdanja nisu stali uživati u glazbi. Iako ih najčešće slušamo u solo verziji, nisu skloni ni suradnjama pa su se našli zajedno u studiju zajedno sa najpopularnijim DJ-em današnjice, Martin Garrixom. Što su novoga pripremili za ljeto 2018. i što spremaju za Revelin saznaješ na licu mjesta od 23 sata. Upad plaćaš 50kn.[Event]
Događanje rezervirano za subotu 21. srpnja tajnovito je na svakom polju. Dok te s vanjske strane okružuju visoki kameni blokovi, u unutrašnjosti je sve pod velom tajne jer stiže Secret: Illumina. Misteriozan event u kojemu nije bitno kako izgledaš, nego na vidjelo izlazi ono što izbaciš iz sebe. Zato te na ulazu čeka i maska, jer kako najavljuju organizatori "u najtamnijim satima, kada vrane prolete kroz noć, a sat otkuca 12 sati, obred se inicira, a oni ustaju...". Tako da nastupaju ONI, imena nisu bitna, samo osjećaji koji plove unutar kluba.

[Event]
 

Revelin okovan u igri plesa i misterije