Skip to main content

Revelin okovan u igri plesa i misterije

Dubrovački Revelin na godišnjoj listi najboljih klubova svijeta zasjeo je na visoku 40. poziciju, dajući mu još veći apetit za ovoljetnu sezonu.

Piše: 

Promotori kluba Revelin iz godine u godinu nastoje dovoditi respektabilna imena iz svih krajeva elektroničke scene. Kada se bogati lineup ukombinira sa odličnim vizualima smještenih u 500 godinu staru tvrđavu, tko se nebi poželio vraćati svake godine?

Novi vikend je pred nama pa bacimo pogled što nas tamo čeka.

U petak 20. srpnja stiže britanski duo Third Party koji dan danas slove kao jedni od omiljenih producenata EDM glazbe. Kada je svijet tek upoznavao Big Room žanr i kada je EDM polako počeo hvatati zamah, među prvim predstavnicima istaknuli su se Jonnie Macaire i Harry Bass. Njihov edit za popularnu pjesmu RHCP-a 'Otherside' postao je vrlo tražen i fanovi su ga uvijek s oduševljenjem dočekali. To je tek bio komadić onoga što je uslijedio za ovaj dvojac. Preradom hita Loleatte Holloway 'Love Sensation', te izdanjima za Size Records u vlasništvu Steve Angella 'Free' i 'Lights' obilježili su 2012. godinu. Upravo ih je Angello zajedno sa kolegama Ingrossom i Axwellom najviše favorizirao te su se svakodnevno nalazili u playlistama njihovih setova. Njihova najemotivnija produkcija bila je 'Everyday Of My Life', ponovno izdana za Size Records koju prati i službeni video spot u kojem je glavni fokus svakodnevnica ovog dvojca, a to je radost koju dijele sa fanovima bilo u klubovima ili na najvećim festivalima. I danas, gotovo osam godina od prvog službenog izdanja nisu stali uživati u glazbi. Iako ih najčešće slušamo u solo verziji, nisu skloni ni suradnjama pa su se našli zajedno u studiju zajedno sa najpopularnijim DJ-em današnjice, Martin Garrixom. Što su novoga pripremili za ljeto 2018. i što spremaju za Revelin saznaješ na licu mjesta od 23 sata. Upad plaćaš 50kn.

[Event]

Događanje rezervirano za subotu 21. srpnja tajnovito je na svakom polju. Dok te s vanjske strane okružuju visoki kameni blokovi, u unutrašnjosti je sve pod velom tajne jer stiže Secret: Illumina. Misteriozan event u kojemu nije bitno kako izgledaš, nego na vidjelo izlazi ono što izbaciš iz sebe. Zato te na ulazu čeka i maska, jer kako najavljuju organizatori "u najtamnijim satima, kada vrane prolete kroz noć, a sat otkuca 12 sati, obred se inicira, a oni ustaju…". Tako da nastupaju ONI, imena nisu bitna, samo osjećaji koji plove unutar kluba.

[Event]
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2