Skip to main content

Revivali i Yebbeno dobar provod!

Sjediš u utorku, ispred nekog blještavog ekrana, kraj pišteće spravice i sa podužom "To Do" listom za dan.

 
Naravno sada nije vrijeme da križaš stvari s nje jer nije moguće ni obuhvatiti olovku s ikojom drugom emocijom do one disgrafičnog katatoničnog oposuma prije no što u sebe uliješ koju šalicu tekućeg crnog lekiksira života. Pa dok srčeš, ono što donosimo je malo koncentriranog, u jednu točku sabijenog, entuzijazma koji se fraktalno grana u dva dana na zagrebačkom podiju.

 
Kao i tolike vikende prije ekipa Cadenze se brine da se imaš čemu veseliti kada okreneš ključ u bravi ureda, kada pogasiš laptope i službene telefone i kada mailove koji započinju s "Poštovani" zamijene whatsappovi koji počinju s "De si buraz?".
 
Pa se tako u petak, 15. siječnja za pult smještaju dva buraza koja u sebi nose onu pravu neumornu žicu ljubavi spram dobre glazbe. Zagrebačkom Leonu B pridružuje se makarski Marijan Babicz.
 
Zagrebački momak mikseta stvara za tebe groovy zvuk s usađenim masnim bass linijama i djevičanski mekim melodijama ponad tvrde podloge, a možete ga uloviti i kako se raspakirao na proplanku elektroničkog za jedan piknik u deep/tech houseu, u kojem je posebno sklon groovy i funky beatu. Novi cilj je okrenuti jedra spram produkcije kako bi u svijet donio ono novo i sasvim svoje. Naširoko poznat zagrebačkom uhu, nedavno se probilo preko iluzornih linija koje nazivamo državnim granicama i prosipao svoje i amsterdamskim Sugarfactoryem  na "What is on your mind" partyju.

 
Njegov makarski pol, osim svekolikog dominiranja pultem, opasno dobro barata i bubnjarskim palicama. Nekima je beat jednostavno usađen. Strastveni kolekcionar vinilki ujedno je i naš vlastiti rezidentski prst Klubske i bliski suradnik Technotica teama s kojima je do sada proplesao preko 30 noći, a ugodno toplo mjesto iza pulta podijelio s velikima kao što su Oxia, Westbam, Sillicone Soul, Ramon Tapia, Hollen, Petar Dundov i Mladen Tomić.
 
I kako će biti? Mislimo da su gospoda sve već rekla sama nazvavši svoju zajedničku noć subverzivnim Yebben Beat nazivom.
 
Subota pak sviće (pod sviće naravno mislimo budiš se oko podne jer si došao i u petak) s novim elan vitalom koji pumpa kroz vene. Nemirno s napetim tetivama i otvorenim srcem vrijeme je za još jedno oživljavanje i reanimaciju. Uzmeš što voliš, pustiš kroz to elektricitet i smiješ se munjama i životu s rukama podignutim spram nebeskog svoda. 

 
Novi Revival of Frequency stiže pod palicom velikogoričke vještine Slicera & Dic3ra. U dualnom izdanju, orbitirajući oko osi deep housea, tech housea, progressive housea i techna, hraneći se energijom onog drugoga, slažu jedan poprečni presjek žanrova, glazbenu lektiru koja kroz nekoliko sati zaviri u najzakučastije kutke i baš kada misliš da razumiješ priča dobije novu peripetiju.
 
Dođi nam s hladnih mokrih ulica, pusti da te vibriranje podija zagrije do usijanja. Obje večeri upadaš za doprinos od 20, a sebi u mraku među istomišljenicima uzmi dalje što želiš.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop