Skip to main content
  • 5.05.2022.

Rođendanski rejv Leona B. u Boogaloo

Zagrebački DJ Leon B. slavi rođendan i 10 godina rada na sceni rejvom u Boogaloo klubu

Piše: 


Baš u Boogaloo je sve za njega započelo 2012., klubu koji je njemu osobno i najdraži. Line up je složio tako što je odabrao najbolje od novije škole tvrdog zvuka kojeg Zagreb ima za ponuditi, te za koje smatra da će na rođendanu kreirati pravu RAVE atmosferu kakvu želi za rođendan.

Lalita Kali već je dobro poznata publici Boogaloo-a, te sa sobom uvijek donosi dobru porciju tvrdog i mračnog Techna. Uz nju još jedna tvrda cura, koja s ovime bilježi prvi nastup u klubu predstavit će se pod pseudonimom pusmus, te joj nije strano uz Techno otići u trance, hard dance i slične vode kreirajući divlji vibe na flooru. Tu je i Matan koji trenutno samom Leonu vrti najdraže od tvrđeg Techno zvuka, te je nakon njegove svirke imao dobar muskulfiber sljedećih par dana.

"Svi ste dobrodošli, te se neizmjerno veselim ovom druženju i duplom slavlju o kojem sam prije 10 godina doslovno samo sanjao. To je ukratko to, jedino što još mogu reći da nas sve očekuje dobar kardio na malo više BPM-a, pa se nadam da ste u dobroj kondiciji!", ističe Leon Bjažić.

FB Event: LEON B.-DAY RAVE [06.05.2022.]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2