Skip to main content

Roots zatvara Kameleon uz Sashu Carassia!

Korijeni su oni koji sežu duboko dolje, do srži i centra, oni koji te drže u ravnoteži kao obećanje novog početka čak i kada je sve iznad zemlje spaljeno. Korijeni su ovdje kako bi uvijek, unatoč svim burama i digresijama, znao gdje ti je mjesto.


U subotu, 20. svibnja, mjesto ti je baš na splitskim pločnicima unutar tijela Kameleona, koji se ovim partijem oprašta od sezone na zatvorenom i sanja ljetne podije. Nakon što su Varella i Rundell opravdali svoj dobar glas, iz talijanske techno prijestolnice stiže nam vlasnik 2009. osnovanog Phobiq labela, Sasha Carassi.

Nasuprot imenu labela, nimalo strahovima nastrojeni, sasvim nefloorofobni, gospodin Carassi u posljednjih nekoliko godina sagradio je hermetički zadihani globalni ugled zahvaljujući besprijekornim produkcijama koje su dom našle na nekima od najvećih labela poput Adam Beyerova Drumcodea ili John Digweedova Bedrocka. Započeo u houseu, sada radnom etikom i perfekcionizmom stoji na čelu talijanskog techno krda, a kreneš li kopati malo dublje naići ćeš na podrum predanog sakupljača ploča od kasnih 80-ih.

Podršku iz domaćeg tabora talijanskom gostu daje splitsko-zagrebačka kombinacija koju čine DJ Jock I Shipe. Shipe je s tobom već posljednje desetljeće, a znaš ga kao onoga koji iz sjene vuče konce organizacije Future Scope partyja u zagrebačkoj klupskoj legendi bivšeg OTV-a, sada Boogaloou. Uho uz uho za miksetom se našao s velikima kao što su  Carl Cox, Sam Paganini, Marco Bailey, Cristian Varela, Monika Kruse, Dave Clarke, Valentino Kanzyani… Pogledaš li prema gore i pitaš ga što pušta reći će da orbitira oko suvremenog techna s masnim bas linijama i funky ritmom.

FB EVENT: Roots with Sasha Carassi / DJ Jock / Shipe

U subotu zatvaranja hvataš i sina splitskih ulica. Ekipa koja ga zna i kada ne stoji pod strobom zna ga kao Stipu. U osobnoj još piše Škokić, a ti ga znaš kao DJ Jocka koji je u kratko boravku na sceni već postao dio tabora Coxova i Rindellova Intec Digitala i Carassijevog već spomenutog Phobiqa.

Plan i program kaže da te gospoda na flooru očekuje oko 23 sata, do 6 ujutro si njihov, a upadaš za 70 novaca prije ili 90 na dan eventa. Trebaš li stol da si ne krvariš u tenisice od plesa javiš se na 099 2662 100, a free prijevoz čeka na 099 2662 111. Sve imaš, sve znaš i vidimo se na zatvaranju sezone!

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web