Baner
alt

Rujanski aduti DEPO kluba

Nedjelja, 31 Kolovoz 2014

Partyji se polako sele s mora na kopno te je zagrebački DEPO klub otkrio svoje rujanske adute.

 
Tako vas ovog petka, 5. rujna, očekuje nova novcata klupska večer Tech D House pod paskom Dava, Sergeja Snoozea i Felvera. Stara zagrebačka još jednom će pokazati svoje znanje i umijeće puštanja glazbe koja će mahom biti deep house i tech house.  Participacija do ponoći je 20 kuna, 30 kuna nakon.
 
Dan, odnosno noć kasnije za DJ pult staje Mr. DJ Dario koji će svirati cijele noći, točnije punih sedam sati. Svoj stil opisuje kao fuziju minimala, electra i techna, s dosta melodije i topline dubokog basa te je svakako jedan od omiljenih domaćih DJ-eva zagrebačke publike. Participacija 20 kuna prije te 30 kuna nakon ponoći.
 
 
U subotu 13. rujna, iz Brazila u DEPo klub stiže techno producent i DJ Lukas. Pravim imenom Lucas Freire, Lukas je rođen 1979. godine, a 2000. godine počeo se profesionalno baviti DJ-iranjem. Zahvaljujući izvrsnoj tehnici miksanja i neuobičajenom glazbenom ukusu, ubrzo je postao jedno od vodećih imena brazilske scene. Lukas svira i producira techno s time da naglasak stavlja na herd techno. Podršku mu pružaju Teo Harouda i Blurix, participacija je 50 kuna do ponoći.
 
La Di Da, prva dama češke scene, u goste stiže tjedan dana kasnije, 20. rujna. Pravim imenom Linda Stepnickova, La Di Da se prije DJ-iranje bavila modelstvom, , a poznata je po preciznom stilu miksanja i dinamičnom elektronskom zvuku. Glazbom se počela baviti 1995. godine, a prvi klub u kojem je počela bio klub Radost u Pragu, svirala je na  velikim techno događajima poput Love Paradea i  Maydaya, a 2004. proglašena je najboljim češkim DJ-em. Podršku joj daju DJ Cet, Kiki i Teychee, participacija je 50 kuna do ponoći.
 
 
Rujanski aduti DEPO kluba