Skip to main content
  • 21.08.2019.

Sa golemim globalnim iskustvom i priznanjima Mladen Tomić dolazi u Makarsku

Buba Bar u Makarskoj nastavlja sezonu fantastičnih glazbenih gostovanja ove subote 24. kolovoza.

Piše: 


Program koji se ove godine održao pod okriljem Late Night Session večeri ugostio je slijedeća imena: Ian Pooley, Dani Savant, Nicola Septem, Marko Nastić, Kristijan Molnar, Petar Dundov, DJ Jock, Roof Aw i još brojne domaće i regionalne glazbenike, zajedno sa rezidentom Tonijem Juranovićem.

Pretposljednji vikend kolovoza u Bubu dovodi još jedno regionalno druženje koje će predvoditi Mladen Tomić. Za pultom mu se pridružuju Medo i domaćin Toni Juranvović. Ulaz je kao i svih dosadašnjih večeri besplatan, a početak već u 22h.

FB event:  Mladen Tomić – Buba Bar

MLADEN TOMIĆ

Ravno iz Banja Luke iz kompozitnih uslojavanja techna i tech housea, pod glomaznim glavama gljiva basa stiže gospodin Tomić [Night Light, SCI+TEC, Terminal M].

Ovaj sin bosanskog kamena globalno je poštovani DJ i producent koji je stao na najpoželjnije bine gladnih ušiju poput Miami WMC-a 2013. i 2014. (SAD), EXIT -a (Srbija), Soul Tech and Selenic Beach-a (Mexico), Kazantipa (Ukraina), Stereo Sundaya ( Nizozemska), Amsterdam Dance Eventa (Nizozemska), Refresha (Crna Gora), dok izdanja redovno adresama zovu labele poput Sci + Tec, Suare, Definitive Recordingsa, Terminal M-a, 1605, Octopusa, 100% Purea, Deeperfecta i Stereo Productionsa.

Tvoje nemirno meso neminovno je koji puta pronašlo ispušni floor ventil uz trake "Front Pocket", “Physical Level”,  “Tune”, ‘’Before Sunset”  “Solar Wind”, “West Beach”, "Riffs" koju je vrtila i Monika Kruse, a imaš li podeblji plesni staž sjećaš se i početaka, sada tako davne '99., kada je mladi Mladen s kolegom mu Sinišom Tamamovićem sve što ima usmjerio u podizanje banjalučke scene i prodefilirao zapadom Balkana. Sve najbolje stvari i najbolji periodi rađaju nešto novo pa je kroz ovaj trud nastao i label ponos Night Light Recordsa koji osvjetljava noći da lakše spavaš.

MEDO

Medo je porijeklom iz Zagreba. U mladosti je prvi put stupio u kontakt s elektroničkom glazbom 1994. godine. Sve je počelo sa skupljanjem tanjura. Postupno je gostovanje elektroničkih zabava došlo tamo gdje se počeo družiti. Medo je 2007. emigrirao u Luzern u srce Švicarske. Po nekim je slučajnostima uspio brzo steći uporište u još uvijek vrlo maloj i mladoj elektroničkoj sceni. Od tada je Medo postao sastavni dio elektroničke glazbe u Luzernu.



TONI JURANOVIĆ

Toni Juranović rođeni je Makaran, s preko 2 desetljeća iskustva u prstima. Ne voli stilske ograde i vjeruje u slobodu glazbe da kliže među žanrovima. Ako si ga ikada susreo live i popričao s njime koji časak znaš i da je strastveni kolekcionar i arheolog glazbe pa ćeš u setovima nerijetko uhvatiti i davno zaboravljene stvari koje pažljivo čuva. Trenutno je rezident nekoliko vrhunskih domaćih klubova te stalan gost domaćih i stranih festivala, a s police ga gleda i nagrada “Ambasador” iz 2016. za najboljeg klupskog rezidenta.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2