Skip to main content
  • 19.04.2023.

Selected Croatia i Andre Rizo u zagrebačkom Aquariusu

Nakon brojnih partyja po jadranskoj obali, Selected Croatia stiže u metropolu

Piše: 


Produženi vikend krajem mjeseca, u petak 28. travnja, Selected Croatia otvara s gostovanjem rumunjskog DJ-a Andre Rize koji će preuzeti zagrebački Aquarius Klub uz podršku Alvizea i Lumixa.

Andre Rizo je rumunjski DJ koji je povezan s glazbenom scenom od kraja 90-ih, ali se DJ-ingom aktivno kreće baviti tek od sredine 2000-ih. Svoju karijeru je izgradio kao rezident Cluba Pacha u Bukureštu. U godinama koje su uslijedile ispred njega, tražio je svoje mjesto pod zvijezdama te ga je našao u 2014. kada je otišao iz mainstream zvuka prema deep houseu.

Kroz house ritmove profilirao se u traženog DJ-a s nastupima po klubovima i festivalima diljem svijeta, a njegove produkcije su objavljene na etiketama poput Toolrooma, Deepalma Recordsa, Milk & Sugar Recrodsa i mnogih drugih.

Uz iskusnog rumunjskoj DJ-a nastupaju mlade domaće snage Alvize i Lumix. Alvize je talentirani DJ i producent koji se redovito nalazi na popisu izvođača Selected Croatia događaja. Nastupio je i na Hideout festivalu, Zadar Sunset festivalu te Sonusu, a rezident je na dvije lokacije na plaži Zrće. Kroz svoje setove spaja raznovrsne elektroničke žanrove u jedinstvenu fuziju.

Luka Kalmeta poznatiji kao Lumix svakog četvrtka na svom YouTube kanalu koji broji gotovo 20 tisuća pretplatnika objavljuje mikseve ih raznih grana elektroničke glazbe. Kroz svoju karijeru već je imao priliku nastupati na događajima Selected Croatia.

Iza Selected Croatia stoji skupina mladih zaljubljenika i promotora elektroničke glazbe koji već neko vrijeme djeluju na sceni i stvaraju jedinstvene partyje na atraktivnim lokacijama. Zaslužni su za festivale poput Zadar Sunset Festivala i Selected festivala na otoku Pagu.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: SELECTED: ANDRE RIZO | AQUARIUS CLUB ZAGREB | 28 APR 2023

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop