Skip to main content

Sensation: Kako prodati 35.000 karata za 2 sata

Ajax-ov stadion Amsterdam Arena je poznat po održavanju nogometnih utakmica, ali također je i jedna od najvećih party lokacija u zemlji, naročito za Sensation događaje koje organizira ID&T (Irfan, Duncan & Theo). Sensation je najveći dance event organizacije ID&T, i postoji u dvije varijante, Sensation Black & White.

Piše: 

Black je naravno mračnija verzija (hardstyle, hardcore), dok Sensation White kombinira house sa tranceom ili technom.

Prošlog tjedna prodaja karata za Sensation White je zaustavljena za samo dva sata tokom kojih su bile rasprodane sve karte. Sa prodajom pet karata u sekundi, ID&T je ponovo dokazao da koncept, koji je relativno nepromjenjen od osnivanja, i dalje masovno funkcionira, iako lineup još uvijek nije objavljen. Možda su dekor i atmosfera ti koji su bitniji.

Iako se organizacija u posljednje vreme suočila sa ozbiljnim problemima sa svojih posljednjih nekoliko događaja; Inncercity je bio promašaj, a njihov posljednji veliki Thunderstorm događaj je privukao samo polovinu od očekivane publike, Sensation nastavlja sa obaranjem rekorda, budući da su karte za prošli Sensation rasprodane u roku od 5 sati. Sa najavom većeg broja internacionalnih dešavanja u skorijoj budućnosti, Sensation je na dobrom putu da postane svjetski najuspješniji dance music koncept u posljednjih nekoliko godina.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2