Skip to main content

Sindikat zove na Rave Bal u dvorcu Lukavec

Ove subote 15.06. u dvorcu Lukavec održava se Bal kojeg rejveri Zagreba i okolice iz godine u godinu jedva čekaju.

Piše: 


Osim kvalitetnog line upa, organizacija posebnu pažnju ulaže u sam ambijent ionako interesantnog dvorca, a sve dekoracije pomno su osmišljene kako bi rejverima na plesu bila upaljena sva osjetila.

Ove godine uz rezidente Matu Čeku i Denisa Beifussa, glazbu pušta i legendarni Omar iz Siska, a headliner je Markus Fix iz Njemačke koji je Sindikatu odavno upao u uho. Markus dolazi u ove krajeve po prvi puta i iz Sindikata napominju kako im je čast ugostiti ovog izuzetnog umjetnika koji je na sceni preko dvadeset godina, a svirao je rame uz rame uz velikane elektronike kao što su Dominik Eulberg, Loco Dice, Troy Pierce, Vera, Dorain Paić, Tobi Neumann… Njegove setove slušalo se u legendarnim klubovima kao što je Robert Jonson u Frankfurtu te u mnogim drugim klubovima i festivalima.

Dvorac svoja vrata otvara u 14 sati, a Bal završava u 2 sata iza ponoći. Definitivno bismo preporučili da nakon subotnjeg ručka odjenete svoju omiljenu rejversku opravicu i ponesete plesne cipele te da se zaputite prema Lukavcu. Preporučujemo što raniji dolazak jer nema ništa ljepše od plesa u dubokoj hladovini uz osvježavajuća pića i magičnom ambijentu ovog plesnog maratona. Ovaj bal rejvera okuplja istinske ljubitelje elektroničke glazbe i zaljubljenike u elektroničko plesnu kulturu, a dokaz je da elektronička glazba ne voli samo mračne klubove već i dnevni đir začinjen fantastičnim ugođajem.

Ulaznice u pretprodaji su rasprodane ali bez panike! Ograničen broj ulaznica bit će dostupan i u subotu na ulazu u dvorac za 140 kuna. Službeni after party bit će omogućen svim posjetiteljima Rave Bala i to u režiji mladog, ali kvalitetnog kolektiva Synesthesia, a cijelu priču zaokružit će Gana Elez (Miniwal, Sindikat) svojim svjetlosnim tijelima i dekoracijama.

After party odvijati će se u tajnosti, a koordinirate bit će poznate rejverima s Bala. Cijena ulaznice za after je 20 kuna.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop