Skip to main content
  • alt
  • 18.09.2015.

Slavimo 14 godina BodyWorka

Pred nama su još dva rujanska vikenda, još dvije nasmijane zore dok s noge na nogu ideš kući. No nikada nije prerano početi upisivati bitne stvari u kućice party kalendara.

 
Tako da uzmi svoj najdraži marker i velikim slovima upiši BodyWork 14th anny. Jer baš toliko Godina Gospodnjih je prošlo od prvog Bodywork partyja.

alt

 
Zamisli samo ovo! 2001. je, još uvijek ljudi hodaju uokolo glava ne pognutih nad pametne telefone blaženo nesvijesni nadolaska Facebooka, eventualno netko u tramvaju kraj tebe na Nokii 3310 igra zmijicu, ili razbija njome orahe ili nešto slično, Hrvatska party scena je na vrhuncu i Zagreb se može mjeriti s velikim europskim gradovima, a kao pojačanje upada BodyWork koji odgaja čitavu jednu generaciju.
 
U OTV, koji je danas od bogova beata prekršten u Boogaloo, slijevale su se mase kako bi po prvi puta čule one koji su si već izgradili globalnu reputaciju. Plesalo se na Derricka Maya, Doc Martina, Nathana Colesa, Ian Pooleya, Funk D.Voida i mnoge druge.

alt

 
Zato je 2. listopada važan datum. Zažnjiraj žnjire, sakupi ljude i uputi se na Grgura Ninskog 2 u Taboo. Pet minuta prije ponoći započinje proslava 14 godina odvijanja jednog od najdugovječnijih hrvatskih partyja a večeri predsjedaju Frajman, Toxic, Nikola Fuchkar, Matija Tonković aka Matya, Matej Hulak i Buc Glokuris. Ne staje se narednih 12 sati. Dođi, pleši, slavi, odaj počast svemu što je bilo i što još ima doći! Otpor je uzaludan!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk