Skip to main content
  • 26.04.2023.

Slovenski serijal HardBeats po prvi put u Zagrebu

Poznati slovenski serijal HardBeats dolazi po prvi put u Zagreb u subotu, 29.04. u Boogaloo

Piše: 


U goste dolaze dva najprodavanija hard techno artista na Beatportu, hard techno legenda Svetec (Mađarska) te po prvi put u Hrvatskoj jedna od najistaknutijih zvijezda hard techna u usponu, Luciid (Irska).

Treći gost, Alex TB dolazi skroz iz Brazila kako bi nastupio u Hrvatskoj nakon više od 10 godina! Pored njih, nastupit će rezident i vlasnik HardBeats-a, Gumja (Slovenija) te kao lokalna podrška, A.R.T. (Obsession Rave). Ulaznice su dostupne na Entrio.

FB Event: HardBeats DARK w/ Svetec, Luciid, Alex TB & Gumja

Gumja je čovjek u čijem je DNA, techno zapisan. Rezident je i vlasnik serijala HardBeats te čovjek iza ECO festivala. A.R.T. je kratica zaAcid Raw Techno pseudonim hrvatskog DJ-a, ljubitelja hard techno zvuka i rezidenta Obsession Ravea.

 

 

SveTec je pionir hard techno zvuka i jedna od najdominantijih figura tog glazbenog pravca još od 2005. Kada nije na svjetskim turnejama, nalazi se u svom studiju gdje stvara najprodavanije trake na Beatportu. Sa sjevera Irske stiže brzorastuća hard techno zvijezda Luciid. Irski DJ i producent od 2018. se bavi ovim projektom, a zvuk kojeg razvija se naziva big-room techno. Alex TB je iskusni brazilski DJ i producent koji je povezan s elektroničkom glazbom još od djetinjstva. 1996. prvi put je zavrtio na mikseti, a od 2000. se igra i s produkcijom. Svoju nišu je pronašao u hard techno zvuku kojeg osim po svijetu promovira i u matičnom Brazilu kroz svoju etiketu – Technopride Records.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2