Skip to main content
  • alt
  • 13.04.2015.

Šoderica Open Air Party do zore

Jedne subote, za dlaku fulanog petka, 13. lipnja, Koprivnica će poludjeti na osmosatnom open air eventu na jezeru Šoderica.

 
Jezero Šoderica će postati ultimativna party destinacija. Čak i ako radiš nazvat ćeš da si bolestan u subotu ujutro (šalimo se… možda) i još imaš vremena odmoriti se i nacrtati se na lokaciji Aquatera Lake Resorta oko deset uvečer.

alt

 
Plešeš sve dok sunce ne ustane nad otvorenim prostranstvom u 6 ujutro a soundtrack ove duge “da-ih-bar-ima-više” noći za tebe slažu momak zapetljan u Euphoria i Perfection programe Seraphim Codex, gospodin na čelu Depo kluba i Rave ‘n’ Roller Teo Harouda, član Contacta D-Name, Future Scopečanin i BitchBlackčanin Shi Pe, Urban Art umjetnik Ervin Mandari, sudionik Deep ‘n’ Chica Saša Delimar, Ivan Šimonek i Chani Brawo.

alt

 
Golemi open air plesnjak s zavidno moćnim sound i light sistemima pozivaju vas da dušu ostavite podno bine pod zvjezdanim nebom podravskog mora.
 
Da ne budeš tužan jer ti je grlo toliko suho da ti čak pada na pamet piti vodu, sve sponzorira Tuborg Green Beat. Pa eto, ti idi pa vidi a do tada jedan video iz kutijice sjećanja na prethodne godine! Enjoy!
{youtube}_1WQIWYoKeA{/youtube}
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2