Skip to main content
  • 29.06.2017.

Spektakl otvaranja nove bračke clubbing destinacije!

585 puta "da" za novo domaće clubbing mjesto smješteno u bračkoj borovoj šumi među cvrčcima, snovima i obećanjima avanture. Samo nekoliko stotina metara od aure s plemenitom kovinom zlata uspoređenog rata, niče najnovija lokacija za tvoje ljetne žudnje – 585club.


Godine prolaze a Bračani i Bračanke, svjesni prekrasnog mjesta koje imaju za ponuditi, radom, trudom i sjajnom ponudom privlače svake godine sve više globalnih stopala. Nije važno jesi li surfer u potrazi za najboljim valom, želiš li samo gušterski upijati sunce na plaži, jesi li nabrijani portski fan ili pak obiteljski čovjek u potrazi za mirom, Brač ima sve.

Prije deset godina zatvoren je sasvim legendarni bolski Faces klub, čiju ulogu su u dnevnoj i večernjoj varijanti suvereno preuzeli odlični klubovi Varadero u centru Bola i Auro na Zlatnom ratu, no nije postojalo mjesto na kojem se noći nastavljaju. Sve do sada kada je uspješni team iza nekoliko smještajnih i ugostiteljskih objekata odlučio uložiti svoje resurse i nadodati domaćoj ljetnoj ponudi još jedan klub s najvišim standardima. Fenomenalni interijer i vanjski mu produžetak upotpunjen VIP separeima, DJ pultom i vanjskim šankom nastaju pod kreativnom paskom kipara i scenografa Nedjeljka Mikaca Caka odgovornog i za uređenje mnogih popularnih zagrebačkih lokala poput Johann Francka, Peperminta, Supercafea, kluba Noa na Zrću te novootvorenog zabavnog parka Mirnovec u Biogradu na moru.

Prije no što traka službeno bude prerezana, nježno i neslužbeno, 7. srpnja 585club predstavit će svoje rezidente DJ Princea i DJ Robbiea, 17. će ugostiti aftereparty Sailweeka i Ultra regate, da bi 21. srpnja na kalendare napokon sjelo vrijeme objave službenog velikog otvaranja uz "La Fiesta". Fiestu će zaista na noge postaviti DJ Javi Reina aka rezident ibiškog Privilegea koji u "La Fiesti" nosi jedinstveni spoj glazbe, plesa i performansa kao suverenu poruku užitka u životu i služi kao najava originalnog klupskog koncepta koji će se rasplesti u sezoni 2017.

Javi Reina broji 17 godina na podijima, preko 100 izdanja u CV-u i nastupe na najboljim klupskim i festivalskim pozornicama diljem svijeta. Iznad kamina stoji 8 nagrada za najboljeg producenta, DJ-a i izdavača, a španjolski majstor već 12 godina predano svoje vrijeme posvećuje Ibizi i nije stranac podijima Spacea, Amnesie, Privilegea i Bora Bore, a u remixeve i suradnje ubraja umjetnike s vrha kao što su Nicki Minaj, FloRida, Chris Willis, Jonathan Mendelsohn, Tara McDonalds, Vassy, Jonny Rose, Sash, Erick Morillo, Rebeka Brown, Juan Magan, JP Candela Nano… Uz sve ovo vrijeme posvećuje i roditeljskoj ulozi glave Vandals Recordingsa I Zoombeatsa, proglašenog najboljim labelom tri godine zaredom od 2009. do 2011.

Kako najbolje stvari nastaju upravo u bočatoj vodi tradicije i inovacije, istu večer svoje vještine prezentirat će i Miguel Lara, kralj električne violine, stvorene da bude soundtrack vrhunskog clubbinga i mirisa borovine. Ovaj 31-godišnjak violinu je primio u ruke s 9 godina u glazbenoj školi "Muñoz Molleda" u La Línea de la Concepción u Cadizu. 2003. studij ga vodi u Granadu gdje postaje zainteresiran za višestruke mogućnosti svoga instrumenta i započinje više razine učenja. Tri godine kasnije violina i Miguel zavoljeli su house, i u prosincu 2006. izveden je prvi performance onoga što će postati jedna plodna karijera. Nastaje niz pjesama "Sin Hablar" s Pablom G.-om, a 2008. ga vodi u Madrid kako bi studirao jazz i improvizaciju u Glazbenoj kreativnoj školi. Jazz i flamenco fuzije rezultiraju stvaranjem glazbenog labosa u Madridu, dok elektronička ljubavnica vodi u suradnje s važnim međunarodnim DJ-ima kao što su John Jacobsen, Marien Baker, Randy Garcia, Ruben Moran, Pedro del Moral, Chris Lake, Deep Josh, Cesar de Melero, Taito Tikaro, Mikel Molina, Camilo Franco, Juanjo Martín, Hugo Sanchez, Dj Nano, Jp Candela, Alesso, Calvin Harris.

S tobom su kroz noć i atraktivne performerice i akrobati iz Cirque de soleil uz vrhunsku kostimografiju i scenografiju za trešnju na vrhu spektakularne audio-vizualne fuzije službenog početka prekrasne nove klupske priče. Ponekad nisi svjestan kada se povijest piše, ponekad ti je sasvim jasno a stojiš na počecima velikih stvari. Dobro nam došli na Brač, u 585club i u dugo toplo ljeto!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop