Baner

Spremni smo na još jedno legendarno izdanje Tanzena

Utorak, 22 Listopad 2019

Ovoga petka ponovno plešemo na Tanzenu uz Poker Flat Recordings.

U petak 25.10. u zagrebačkom klubu Aquarius, s početkom u 22 sata, održat će proslava 20. rođendana kultne njemačke etikete Poker Flat Recordings – u goste nam dolaze legende rumunjskog zvuka Mihai Popoviciu i Markus Homm!


Klupska sezona u Zagrebu opasno se zahuktala, a da bi bila još atraktivnija pobrinuo se Tanzen Kollektiv sa pravom glazbenom poslasticom! Nakon nezaboravne proslave 10 godina Watergate Recordsa u rujnu sa Jimi Julesom, Hyenahom i sa Kristin Velvet, tanzen vam donosi još jedan rođendan – ovaj put slavimo 20 godina Poker Flata!

Svoju dugovječnost i nemjerljivi utjecaj na cijelu elektronsku glazbu i kulturu, Poker Flat je ostvario beskompromisnim stilom i prepoznatljivim zvukom – nikad nije podlegao utjecajima raznih glazbenih trendova, već je uvijek bio vjeran svom originalnom stilskom izražaju! Taj prepoznatljivi zvuk Poker Flata definirao je njegov osnivač, Steve Bug sa prvim izdanjem davne 1999. godine. Možemo ga opisati kao deep  “techy” house sa glitchy elementima i upečatljivim sinth dionicama. Tijekom zadnjih 20 godina, Poker Flat je u velikoj mjeri definirao techno i house scenu u Njemačkoj i Europi, a svoja izdanja na etiketi su, između ostalih, imali velikani Josh Wink, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Daniel Bell, Luke Solomun i Trentemoller!Mihai Popoviciu
je trenutno možda i najproduktivniji tech house producent sa brojnim izdanjima i remixevima te je njegova glazba gotovo nezaobilazna u setovima mnogih house i tech house DJ-a. S vremenom je postao nezaobilazna osoba i okosnica Poker Flata.Rođen i odrastao u Rumunjskoj već u ranim danima se počinje baviti glazbenom produkcijom. Nakon početnih uspjeha, vrlo brzo se etablira kao vrhunski DJ koji sa svojim ritmičnim i zaraznim dionicama te vrhunskom DJ tehnikom suvereno vlada plesnim podijima. Svirao je u svim poznatim svjetskim klubovima – Beghainu i Watergateu u Berlinu, Fabricu i The Eggu u Londonu, D-Edgeu u Sao Paolu, DC-10 na Ibizi te u mnogim drugim svjetskim klubovima.Kada Markus Homm zauzme DJ pult, pokazuje prave odlike DJ-a kojem je jedina misija stvaranje vrhunske atmosfere na plesnom podiju! Od svog prvog izdanja 2008. godine, može se pohvaliti visoko kvalitetnom produkcijom i izdanjima na etiketama poput Poker Flata, Dynamica, Highgradea, 8bita, Bondage Musica, Saved Recordsa, Bedrocka i Still Hota.Za sebe kaže da nikada nije postojao “master plan” za karijeru, već iskrena strast za glazbom koja rezultira stalnim napretkom!Posebno iznenađenje večeri je odabir domaćeg DJ-a koji će raditi zagrijavanje ovom legendarnom dvojcu! Tanzen Kollektiv i Poker Flat Recordings su objavili poziv domaćim DJ-ima i producentima da se jave te će imati priliku da ih posluša “veliki gazda” Poker Flata Steve Bug. Steve Bug je odlučio koji domaći DJ će imati čast uveličati ovih divnih 20 godina velikog Poker Flata a pobjednik natječaja bio je zadranin zagrebačke adrese  D'Gree.

Ulaznice potraži u sustavu Entrio po cijeni od 120kn. Vlasnici Mastercard® i Maestro® kartica svoje ulaznice mogu kupiti uz 10% popusta. Ukoliko na party idete s većim društvom, organizator je korisnicima Mastercard i Maestro kartica omogućio i kupovinu grupne ulaznice s kojom u klub upada četvero ljudi po cijeni za tri. Vlasnike Mastercard i Maestro kartica brojne pogodnosti čekaju i na šanku kluba Aquarius. Požuri, osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme i prisustvuj ovom jedinstvenom događaju! Vidimo se na tanzenu!

Facebook Event: Tanzen x Poker Flat - 20 years: Mihai Popoviciu + Markus Homm

 

 


 

Spremni smo na još jedno legendarno izdanje Tanzena