Skip to main content
  • alt
  • 11.02.2014.

Stacey Pullen u Splitu

Nakon prve uspješne simulacije na red je došao i drugi termin s imenom koje se zbog svog istančanog elektronskog znanja, iskustva i vizije jednostavno mora naći u kalendaru svakog istinskog klabera.

 
Stacey Pullen, legenda iz Detroita iza koje stoji više od dva desetljeća predanog rada i stvaranja dolazi u Split. Zbog svih svojih doprinosa glazbi i sceni, od početaka do danas, pionir je drugog vala techna, uvijek jednako bitan i time stoji među najboljima od najboljih kao što su Carl Craig, Jeff Mills, Octave One… Zadnjih godina Staceyu su se nanizali novi uspjesi, sjajni remiksevi, nastup u Boiler Roomu i razna gostovanja po svjetski poznatim klubovima. Ljeto 2013. proveo je na Ibizi gostujući kod Marca Carole na njegovom Music On programu, u svjetski poznatom klubu Amnesia. Feedback publike i recenzije partyja uvjerljivo tvrde da su upravo ti partyji obilježili ovu sezonu na Ibizi, a zasvirao je i na Cadenzinim partyjima kao gost Luciana i njegove ekipe.
{youtube}PoxH_RMD2cI{/youtube}
 
Ove godine već su izašla neka izdanja na Blackflag labelu, Saved Records, ali i sjajni  remiksevi na kompilacije za Renaissance duo. Stacey je zahvalan svojoj publici, voli putovati, uživati u gradovima i običajima mjesta u kojima gostuje. U jednom od zadnjih intervjua istaknuo je kako mu je najveća nagrada u životu činjenica da je i danas relevantno ime na sceni. Poslušajte promo mix
 
Za uvod u priču bit će zaduženi Cid i MJ Suddani koji će svoj zajednički rispekt prema jednom od svojih "all time" favorita iskazati u b2b setu. Cida i MJ Suddania krase  vrhunske vrline – nenametljivi su, skromni momci koji iskreno uživaju u muzici, a njihove stope sve češće ćemo sretati na sceni. Do sada ste ih imali prilike slušati odvojeno, a u ovom sastavu, učinit će uvod u ovu priču još boljom. Ako nikad niste u klub došli u 23 sata, učinite to na ovom partiju.
{youtube}W7-CmDLBQjY{/youtube}
 
Zadnje poglavlje ove večeri zatvara još jedan b2b duo. Poznati splitski Acilectro dvojac bez kormilara koji svojom energijom iza pulta uvijek okrene kurs na ples do daske i totalno obori i one najzahtjevnije rejverske duše – Pille i Lushi. Spremite se na još jedan zvučni shift, plesnu priču na flooru savršeno stopljenu s najboljom selekcijom glazbe jednog od najboljih svih vremena.
{youtube}yEs08m4y3ys{/youtube}
 
Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji u Kameleon Day & Night Clubu, na dan 80 kuna, a party se održava u subotu, 8. ožujka.

{jcal_latest eventid=5681}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk