Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Stacey Pullen u Splitu

Utorak, 11 Veljača 2014

Nakon prve uspješne simulacije na red je došao i drugi termin s imenom koje se zbog svog istančanog elektronskog znanja, iskustva i vizije jednostavno mora naći u kalendaru svakog istinskog klabera.

 
Stacey Pullen, legenda iz Detroita iza koje stoji više od dva desetljeća predanog rada i stvaranja dolazi u Split. Zbog svih svojih doprinosa glazbi i sceni, od početaka do danas, pionir je drugog vala techna, uvijek jednako bitan i time stoji među najboljima od najboljih kao što su Carl Craig, Jeff Mills, Octave One... Zadnjih godina Staceyu su se nanizali novi uspjesi, sjajni remiksevi, nastup u Boiler Roomu i razna gostovanja po svjetski poznatim klubovima. Ljeto 2013. proveo je na Ibizi gostujući kod Marca Carole na njegovom Music On programu, u svjetski poznatom klubu Amnesia. Feedback publike i recenzije partyja uvjerljivo tvrde da su upravo ti partyji obilježili ovu sezonu na Ibizi, a zasvirao je i na Cadenzinim partyjima kao gost Luciana i njegove ekipe.
 
Ove godine već su izašla neka izdanja na Blackflag labelu, Saved Records, ali i sjajni  remiksevi na kompilacije za Renaissance duo. Stacey je zahvalan svojoj publici, voli putovati, uživati u gradovima i običajima mjesta u kojima gostuje. U jednom od zadnjih intervjua istaknuo je kako mu je najveća nagrada u životu činjenica da je i danas relevantno ime na sceni. Poslušajte promo mix
 
Za uvod u priču bit će zaduženi Cid i MJ Suddani koji će svoj zajednički rispekt prema jednom od svojih "all time" favorita iskazati u b2b setu. Cida i MJ Suddania krase  vrhunske vrline - nenametljivi su, skromni momci koji iskreno uživaju u muzici, a njihove stope sve češće ćemo sretati na sceni. Do sada ste ih imali prilike slušati odvojeno, a u ovom sastavu, učinit će uvod u ovu priču još boljom. Ako nikad niste u klub došli u 23 sata, učinite to na ovom partiju.
 
Zadnje poglavlje ove večeri zatvara još jedan b2b duo. Poznati splitski Acilectro dvojac bez kormilara koji svojom energijom iza pulta uvijek okrene kurs na ples do daske i totalno obori i one najzahtjevnije rejverske duše – Pille i Lushi. Spremite se na još jedan zvučni shift, plesnu priču na flooru savršeno stopljenu s najboljom selekcijom glazbe jednog od najboljih svih vremena.
 
Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji u Kameleon Day & Night Clubu, na dan 80 kuna, a party se održava u subotu, 8. ožujka.