Skip to main content
  • 26.12.2019.

Steel časti – Novogodišnji techno party uz besplatan ulaz

Još nekoliko dana ostalo je do velikog Novogodišnjeg plesa koji će u rovinjskom Steelu obilježiti techno.

Piše: 

Steel tako svoja vrata na staru godinu otvara u 23h, a ulaz je besplatan. Techno floor predvode već poznati nam umjetnici o kojima smo ove godine pisali u više navrata Adoo, Tomo in der Mühlen, Sandro Stehlik, DJ Vlady, Endi Gorjan.

Adoo
Hrvatski Techno artist iz Pule koji izbacuje svoju produkciju na labelima poput Tronic, Agile Recordings, 1605, Toolroom, Pornographic Records, IAMT, Selected Records, Stick Recordings, Set About, Alchemy, Alleanza, Night Light Records, Natura Viva, Patent Skillz dok mu produkciju  podržava sam vrh scene poput UMEK, Richie Hawtin, Paco Osuna, Mark Knight, Phunk Investigation-a, Stefano Noferini, Uto Karem, Christian Varela, Sam Paganini i druga renomirana imena.

Ove godine je oduševio sa tri techno produkcije "Percussion Night", "After Four Years" i "Change The Bass", a posebno se to istaklo na Beatportu i Traxsourceu. Organizira partye u Fort Bourguignonu već nekoliko sezona, a tijekom zime vrlo je aktivan kroz organizaciju Techno je na selu Events.
{youtube}3OSrW1aCNvk{/youtube}

Tomo in der Muhlen
Tomo in der Muhlen je započeo glazbenu karijeru bendom Korowa bar – među prvim bendovima bivše EX YU  koji je korsitio TR 808, 606 I 303, kao i analogne synth. Davnih osamdesetih počeo je raditi kao DJ u kultnom Kulušiću te među prvima je upoznao zagrebačku publiku sa soul, disco, JB i RnB. Danas ga možemo čuti (i dalje) u funk i disco vodama u kombinaciji sa novom produkcijom i vlastitim trakama.

Sandro Stehlik
Sandro Stehlik mladi je Puležan čija je ljubav prema elektroničkoj glazbi počela 2011. godine. Pravi početak njegove karijere bio je party na Nina Boat clubu u Rijeci 2015. godine, realiziran uz veliku podršku DJ-eva i producenata, ali i prije svega dobrih prijatelja Adoo i Poco Loco koji su prepoznali njegov interes i talent. Nakon toga uslijedio je niz svirki i festivala na kojima je sudjelovao, a zadnja iskustva stekao je na Burn Residency Mix Off finalu.

Bilježi još i nominaciju za Newcomera godine na Ambasadoru 2017. Recimo još kako je puštao i uz poznate artiste poput Metodia Hristova, Mike Valea, Mladena Tomića i brojnih drugih DJ-a u svijetu današnje elektroničke glazbe. Moramo još spomenuti da je nedavno skupa s Beatriss oformio Artnote.

Endi Gorjan
Gospodin Gorjan mladi je Umažanin koji na scenu stupa 2008. te se u pordukciju ubacuje 2012., a kao odabrani elektronički otrov hvata house, techno i deep house, smatrajući kako je glazba upravo ono što ljudima daje osjećaj reda u kaosu, razumijevanja i prihvaćanja svijeta te vjeruje u pročišćavajuću moć potpunog delirija svih osjetila.

Gobbato Vladimir Vlady
Rodom iz Italije, ali živi i radi u Rovinju još od 1993.g. Njegov set je esencijalna selekcija više pravaca Techno/tech-house/house/minimal deep
{youtube}zr4x-oV4c4U{/youtube}

FB Event – Nova Godina New Year's Extravaganza

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop