Skip to main content

Stiže nam karnevalsko vrijeme, evo gdje se partyja pod maskama u Hrvatskoj

Bliži nam se vrijeme poklada, fašnika, karnevala ili kako god drugačije vam to paše nazvat, a gdje se možemo razgibavati pod maskama uz elektroničke ritmove donosimo u nastavku kroz pregled partyja diljem Hrvatske

Piše: 

RIJEKA

Riječani iz godine u godinu željno iščekuju kako oni to vole reći, 5. godišnje doba. Nakon pandemijske pauze, u Rijeku ovog petka 17. veljače vraća se CARNIVAL DJ SESSION s Valentinom Kanzyaniem, Virginom Helenom, Makarunom i Wanom od 22h u Ex port Delti. Službeni afterparty je u riječkoj Crkvi od 4h uz Anu Antonovu, Lemon Inc, Fryera te Richi b2b Koloris.

U subotu 18. veljače, u Rijeci u novootvorenom Portunu na repertoaru su Maskirane sesije uz Ani, Marcela i Bronskog. Nakon pandemijske pauze vraća se također i Kvarnival – Kuršlus edition u kultnu Harteru na 3 plesna podija.

Rijeku u nedjelju 19. veljače, očekuju cjelodnevni partyji. U Azuru od podne Ivan Mastermix i Daddy Dee su zaduženi za glazbu. Dok na Titovom trgu od 14 sati na redu je Press Play: MSQRD Open Air uz Alda Morru, Pabla Pandu, J Popowitch, Bruns Layja i Recepa.

Crkva organizira maratonski Carnival Party uz glavnog gosta Sinisu Tamamovica i plejadu lokalnih DJ-eva, Portun organizira svoju karnevalsku zabavu uz Tabulu, Koraka, Mecenu, Brxa i Barbina. Dok Pogon Kulture organizira službeni after cijele riječke povorke uz Tom Buga, Alda Morra, Pabla Pandu, Matu, Bruns Layja i Recepa

PULA

U najvećem istarskom gradu, ove subote 18. veljače, na nekoliko punktova u gradu angažirani su DJ-evi koji će od 19h do 02h prirediti “Masquerades in the city” party. Dok nastavak zabave pod maskama se nastavlja u Fort Punta Christo na “Carnival underground” partyju uz Beatriss, Katarinah, Teychee, Yvonne.

ZADAR

Zbog karnevalskog partyja ove subote 18. veljače, nedaleko od Zadra svoja vrata ponovno otvara kultna diskoteka Saturnus u kojoj se sprema "Masquerade". Postava koja će rasplesat Zadrane pod maskama je u sastavu Ivana Mastermixa,Mate Kokića, Borisa Tomića, Hrvoja Čirjaka. Dok u samom centru Zadra, na poluotoku u Svarog Baru maškarane partijanere očekuju house i tech house ritmovi.

SPLIT

Iako je u Splitu Krnjeval na repertoaru tek u utorak, maškaranje kreće već ove subote 18. veljače u Klubu Kocka. Uz DJ BeleZebub i MaškaRave partijanere očekuje zvuk elektronike iz 90-ih i ranih 00-ih. Dok na sami ovogodišnji Splitski Krnjeval (utorak 21. veljače) svoj službeni after party također ima u Kocki uz Mateo III i Maxim Mrmicu koji donose groovy disco ritmove.

KORČULA

Prošle godine, Korčula je dobila novo mjesto koje njeguje elektroničku glazbu, a žitelji tog otoka mogu uz nju plesati i ove subote 18. veljače na “Mascaradi u VHF Baru.

DUBROVNIK

Najbolji hrvatski veliki klub prema nagradi Ambasador, Culture Club Revelin ove subote 18. veljače organizira “MASQUERADE PARADE” uz rezident DJ-eve. Dok na drugom kraju najjužnijeg hrvatskog grada, Klub Dubina dovodi Zookeyja i Tonija Juranovića za “MASKENBALL”.

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web