Skip to main content
  • 6.06.2018.

Šuška se šuška o velikom elektroničkom rođendanu u Makarskoj!

Tamo duboko duboko, poslije svih laži, poslije, svih zamjeranja i stresova, tamo dublje od rakova i školjki, iza briga pa lijevo stoji makarski Deep.

Piše: 

Naslovna foto

Deep Makarska


Otvorenjem sezone 2. lipnja stiže obećanje još jedne runde noći koje pamtiš i jutara kada ne želiš kući (no, jer te tamo svi znaju, a ako si do zore već stigao, ti znaš sve na flooru). Ni ne moraš kući jer se čitavo ljeto u dubinama ove mašinske elektroničke kuhinje kuhaju delikatese šireći mirise ljeta. No, kako su ptice na granama sve samo ne tajanstvene, jedna takva procvrknula je da se 22. kolovoza sprema nešto veliko, opasno i glasno. Pa u Nik Praskaton modusu i sa Sherlockovim okom iza povećala istraženo, čini se da je ptica bila u pravu u prednosti da vidi više svojom krilatom perspektivom.

Službeni detalji još nisu dostupni javnom uhu dok se infrastruktura slaže kao napolitanka o pozadini, ali šuška se o zahtjevnom live nastupu od kojeg će ti doći da zagrliš sam sebe. Pa nakon što su se na listi izvođača do sada našle elektroničke glazure izvođača kao što su Lee Burridge, Hernan Cattaneo, Butch, Maya Jane Coles, Nic Fanciulli, James Zabiela, 16-bit Lolitas, Nima Gorji, Layo & Bushwacka, Robert Dietz, Pirupa, Oxia, Noir, Ten Walls, Solomun… nije na odmet, poznavajući pogonska goriva makarskog Deepa, vjerovati da će 14. godišnjica okinuti nečime zaista posebnim.

Fra Jure Radić nije ni mogao znati kakva glasna zvjerka će živjeti na šetalištu njegova imena na početku novog tisućljeća. Makarska pleše, a plešeš i ti. Drži oko i uho otvorenima jer detalji najglasnijeg klupskog rođendana kapaju uskoro i šibaju direktno u krvotok. Dobro došli u novu sezonu Deepa!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2