Skip to main content
  • 19.02.2020.

Sven Vath na svjetskoj turneji nastupa i u Zagrebu

Future Scope priređuje još jedno specijalno izdanje na koje 17. travnja stiže svjetski poznati DJ i producent Sven Väth.

Piše: 


Veliki party održat će se u klubu Boogaloo Zagreb

Pripremite se za jedno od najvećih glazbenih putovanja kroz koje će nas provozati vodeće ime techno scene, jedinstveni Sven Väth.

Njegove setove krase nepredvidljive selekcije kojima mudro barata za DJ pultom, a koliko je značajan kao izvođač govori i činjenica da je prvi DJ koji je dobio „Goetheplakette“ za doprinos kulturi Frankfurta.

Poznat je po svojim setovima koji obavezno uključuju ploče, 2 decksa i mixetu, a njegov najduži set trajao je nevjerojatnih 30 sati.

Svi njegovi setovi su nepredvidljive vožnje koje gotovo da se svakome urežu u pamćenje.


 
Oduvijek je bio sinonim za revoluciju kada je riječ o elektroničkoj glazbi, a sada će to moći doživjeti i naša zagrebačka publika.

Uz techno pionira, za vruću atmosferu pobrinut će se naša domaća imena Lemon, Seraphim Codex te svima poznati dvojac, DJ Jock i Shipe koji pripremaju b2b poslasticu.

Prije nego što stigne Sven Väth i servira nam pravi desert, atmosferu će začiniti Mauricio Schmitz. Zatvaranje Velesajma pripast će jednom od naših najznačajnijih DJ-eva, Petru Dundovu.

Službeni after je u klubu Boogaloo, a informacije oko cijene ulaznica za Velesajam bit će poznate uskoro.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2