Skip to main content

Svi dolaze na Nox!

Bar se tako čini pri pogledu na kompletni line up, koji je objavljen baš ovih dana.

Piše: 


Čini ga sveukupno 28 DJ-a s četiri kontinenta, koji će na rajskoj lokaciji Martinskoj kod Šibenika prezentirati najbolje od onoga što znaju tijekom tri dana i noći, od 2. do 4. kolovoza. Već poznatim imenima pridružili su se čarobnjak melodije Joris Biesmans, mistični Kadosh, sanjivi Santiago Garcia, apsolutni kraljevi Sarajeva After Affair te brojne obožavane lokalne snage kao što su Alex Ranerro, Marina Karamarko, Mario Vlaić, Nicehell, Outcome te Santiago Batacosta.

Ostatak ekipe čija se imena već neko vrijeme znaju i željno iščekuju su bombastična Brazilka Terr, sve samo ne obični duo Red Axes te legende techna Juan Atkins i Kenny Larkin, a s njima su i Bakula, Beepolar, Butters, Chuby, Coeus, Dee, DJ Jock, Forniva, Foxy, Lawrence Klein, Nick Jelly, Petar Dundov, Roof AW te Sergej Snooze.

Osim fantastičnog line upa u kojem ima ponešto za svakog ljubitelja elektronike – od onih koji su veći fanovi tvrđeg techna, pa do onih koji njišu kukove na nježnije melodije – u Šibeniku će glazbenu idilu pojačati predivni ugođaj Martinske, koja je spremna za svoje premijerno ljetno otvaranje. Koktele, kupanje i uživanje u suncu za preko dana te partijanje bez granica preko noći možete osigurati klikom na Entrio.

Svi koji kupe ulaznicu imaju pravo i na pet dana besplatnog kampa. Za prijevoz također nema brige – do Martinske će svakodnevno biti organiziran prijevoz brodom, a može se doći i automobilom ili drugim kopnenim vozilom. Ruksak na leđa, plesne cipelice na noge i vidimo se na Martinskoj u špici ljeta!

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2