synesthesia. u Aquariusu - samo ples i vrhunska mjuza

Srijeda, 04 Prosinac 2019

Ono što ih je obilježilo u prvih nekoliko mjeseci postojanja su suradnje sa drugim kolektivima i likovnim umjetnicima, a nakon izvjesnog vremena došlo je vrijeme da si dečki daju oduška za pultom i prirede Vam jedan sirovi, plesni izlazak, bez puno argumenata - samo ples i vrhunska mjuza.


Ovog puta momci iz kolektiva synesthesia imaju priliku rasplesati nas u cijelonoćnom izdanju čemu se iznimno vesele.Slušamo petoricu zagrebačkih DJ-eva koji svoju ljubav za elektroničkom mjuzom u minimal, deep i micro izdanju dijele među sobom na razigran i prijateljski način i na kolektiv gledaju kao zajednicu u kojoj se ne vole isticati imenima već tvore jednu glazbenu cjelinu.


Kada nisu na studiju ili poslu, najdraža aktivnost im je upravo dijeliti strast za kopanjem traka u privatnim okruženjima, dobrom vibrom i velikim osmjesima. Upravo takvi momenti su ih ponukali na osnivanje kolektiva synesthesia. kako bi tu iskonsku energiju mogli i službeno širiti dalje po plesnim podijima.

Gdje će ih ta misao odvesti samo će vrijeme pokazati, a na Vama je uvjeriti se u njihove iznimne sposobnosti pokretanja mase i selekcije glazbe dostojne i zrelije publike koja zna što želi. Slušamo ih 7. prosinca u Aquariusu. Cijena na ulazu biti će simbolična, 20 kuna, a plešemo od 23h sata do 6 ujutro.

synesthesia. u Aquariusu - samo ples i vrhunska mjuza