Skip to main content
  • 9.01.2020.

Tech Room na turneji i 25 godina rada na sceni Life4Funka u Rijeci

U vikendu pred nama riječka Crkva priprema jedno gostovanje i jedno slavlje.

Piše: 

Tako je petak, 10.01. rezerviran za turneju klupskog programa Tech Room kojeg je osnovao E-Base prije nekoliko godina, a večeri se kontinuirano održavaju u zagrebačkom Boogaloo klubu.

Njemu se za pultom pridružuju još stalna postava Diogen i Pintha Indahouse, a ovo zadovoljstvo na flooru platit ćete 30 kn.

FB Event: Tech Room / Crkva

Dan poslije u subotu Life4funk slavi  25 godina rada na sceni i počastit će Vas allnighterom. Saša Jovanović aka Life4Funk, 1999. godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji. Nedugo zatim, 2000. godine s prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti sa publikom.

Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012. godine odlučuje se vratiti u Hrvatsku i sada, nakon 25 godina iza pulta, živi u Rijeci i zajedno s prijateljima vodi klub Crkvu. Ulaznica je 40 kn.

FB Event: Life4Funk > 25 years

Intervju Life4Funk: Crkva je ono što kao vječiti klaber i DJ predstavljam
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2