Skip to main content
  • techno doza milenko
  • 21.11.2013.

Techno Doza uz Milenka

Serijal partyja Techno Doza, pod okriljem osječkog kolektiva Urban Art, sljedećeg vikenda donosi još jednu underground techno priču za koju će se pobrinuti gost s juga Srbije, Milenko.

Naslovna foto

techno doza milenko
 
Milenko, rođen u Nišu 1986. godine, u ranim se godinama zarazio technom obilazeći partyje u rodnom gradu i u Beogradu da bi 2003. godine kupio svoju prvu opremu i stao iza pulta. Kao svoje glazbene uzore navodi Jeffa Millsa, Adama Beyera, Davea Clarke, Richieja Hawtina i mnoge druge dok se sam produkciji posvetio 2005., a 2007. je složio kućni studio.
 
U 2011. godini Milenko je pokrenuo encoder, internetsku radio postaju,  s ciljem promicanja domaćih i stranih DJ-eva i producenata te su se tako dosad na encoderu  mogli čuti miksevi imena kao što su The Advent, Audio injection, Alejandro Trebor, Damon Wild, Danilo Vigorito, Kroman Celik, Plankton, M.A.D.A, Dmitry Pushkarev i niz drugih.
{youtube}Sq1GImcPu1E{/youtube}
 
Nova Techno Doza je na rasporedu u petak, 29. studenog, istom tom će se prigodom predstaviti i novi rezident serijala, Marko Abramović, a tu su i Microseven, Ervin Mandari i Lenox dok su vizualizacije pod brigom A-naloga. Party se održava u đakovačkom klubu Storm, početak je u 22 sata, upad do ponoći je 10 kuna te 20 kuna nakon.

{jcal_latest eventid=4856}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2