Skip to main content
  • alt
  • 26.05.2014.

Techno masakr uz Maura Picotta

Petak 13.  će biti noć za pamćenje, ali nema masakra motornom pilom već će vas zagrebački Electron masakrirati vrhunskim partyjem uz  legendu techno glazbe, Maura Picotta.

 
Mauro Picotto legendarni je talijanski DJ porijeklom iz Torina, svoju karijeru započeo je s 18 godina, davne 1984. u Piedmontu, mjesto radnje klub Top Sound. Neke od najpoznatijih pjesama koje su ga zacementirale kao izvođača/producenta su “Bakerloo Symphony”, “Iguana” i “Komodo”. Iako je “Lizard'” stvarčina s kojom je Mauro dobio priznanje od struke na svjetskoj razini, gdje ga se često svrstava među TOP 10 najpopularnijih DJ-a. Vlastitu preobrazbu doživljava 2001. kada osniva etiketu Alchemy koja mu služi kao baza za daljnji razvoj vlastitih afiniteta i produkcije. Preko raznih žanrova : dance, trance, sofisticiranog techna ili svega što je napravljeno u kućnoj radinosti, Mauro ne poznaje granice. 
{youtube}xx1oNpMQIm8{/youtube}
 
U 2003. stvara Meganite – Electronic Music Lifestyle, vrlo uspješan klupski program direktno povezan s najboljim DJ-evima ovog trenutka. Mačci kao što su Chris Liebing, Marco Carola i Adam Beyer, svirali su uz Maura kao rezidenta na Meganite tulumima. Prihvaćen u cijelom svijetu, svirao je u najboljim klubovima te na svim bitnijim događanjima na kugli zemaljskoj. Love Parade , Creamfields, MTV Festival, Winter Olympics , Ultra, Time Warp i Awakenings su samo od nekih. Izdao je preko 600 različitih produkcija/remikseva, a do danas je prodao preko 6 milijuna primjeraka nosača zvuka. Konstantno se usavršava i napreduje sa svojim radom. U današnje vrijeme remixira te producira nove izvođače. Trenutno živi na relaciji Španjolska – Engleska s obitelji. 
{youtube}MeF036cCI-Q{/youtube}
 
Uz gosta nastupa i Cet, legendarni glas zagrebačkog etera, dugogodišnji zaljubljenik u elektronsku glazbu te jedan od stalnih aktera zagrebačke klupske scene u posljednjih 15 godina svojim radom ruši granice medu žanrovima elektronske glazbe. Još kao srednjoškolac 1994. godine počinje raditi kao DJ i prezenter na kultnoj zagrebačkoj radio stanici “Radio 1”, a u klubu Radija 1 kreće i s prvim ozbiljnijim klupskim svirkama. Odrastajući uz hip hop, electrofunk, breakbeat i rani engleski rave zvuk, pojava elektronskog zvuka početkom devedesetih bila je logičan glazbeni slijed i nastavak glazbenog putovanja koje i danas traje u konstantnoj potrazi za novim draguljima elektronske glazbe.
{youtube}CJlwQGvq-g4{/youtube}
 
 Osjećaj za floor i konstantna potreba za prezentiranjem nove i upfront glazbe publika je vrlo rano prepoznala, a mnogi će za njega reći da je ¨king of warm up¨. Promotor i suorganizator serijala partija “Kraljevstvo”, “Perfection” i “Next”, te novinar magazina “Energy”, urednik emisije “Late Night Session”, i jedan od voditelja projekta “Red Bull Homegroove” samo su neke od njegovih aktivnosti posljednjih desetak godina uz stalni radijski angažman i svirke diljem Hrvatske i okolnih zemalja. U svojoj karijeri svirao je s gotovo svim danas svjetski poznatim techno, minimal i tech-house DJ-ima.Trenutna nit vodilja njegovih ¨big room¨ klupskih setova su minimal i minimal house, no Cetova glazbena selekcija zna biti vrlo eklektična i neočekivana slušate li ga u malom klubu. 
 
Party se održava u petak, 13. lipnja, u Depo Klubu, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna dok će na sam dan partyja iznositi 90 kuna.
 
Mjesta pretprodaje ulaznica:
Smart shop Maradona (Petrinjska 4, Zagreb)
Pitch Vinyl Shop (Prilaz Đure Deželića 40, Zagreb)
Pizzeria Napoli (Grada Wirgesa 6, Samobor)
Blagajna kluba DEPO (Radnička 27, Zagreb)
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2