Skip to main content
  • 15.08.2007.

Technoparade 2007 u Parizu 15. rujna

Ovogodišnje izdanje Technoparadea , smotre elektroničke glazbe koja se redovito jednom godišnje održava u Parizu dogodit će se 15. rujna. Organizator, udruga Technopol je i za ovu godinu željela ostati u underground vodama ali ih je ipak glazbena industrija natjerala da pozovu i DJ-e s komercijalnijim prizvukom.

Piše: 

Isto tako nova kompilacija koja je u planu imat će za svakoga po nešto pa će se na njoj naći uz underground stvari i nekoliko komercijalnih hitova . Kompilaciju potpisuje trenutno najpopularniji svjetski radio za DJe, RADIO FG. Technoparade nije samo smotra elektroničke glazbe i njenih glazbenika to je isto tako i humanitarni događaj s ciljem očuvanja prirode i planeta Zemlje. Da se uistinu radi na tome govori i činjenica da su svi promotivni materijali, flyeri, posteri i slično tiskani na eko papiru. Festival započinje u subotu, 15. rujna u 12h, a „Rendez-vous point“ je trg Bastille. ! Party the Planet at Techno Parade 2007 !

Kamioni i partiji!
100 DJa bit će raspoređeno na 20 kamiona, a svirat će se house, techno, trance, hardcore i drum & bass

Subota, 15. rujna je velika večer za sve pariške klubove. Službeni party bit će u klubu Batacian.

Technopol je udruga koja organizira Technoparade posljednjih 10 godina. Udruga je osnovana 1996.g. a bavi se razvojem elektroničke kulture i glazbene industrije, zaštitom organizatora i prijenosom elektronskih glazbenih događaja. 2005. su izdali službeni vodič svih party organizatora u Francuskoj.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2