Skip to main content
  • The Chemical Brothers
  • 23.06.2010.

The Chemical Brothers u Hrvatskoj – detalji

Ovo gostovanje napravljeno je u sklopu festivala Moon & Rocks a povodom promocije novog albuma "Further" koji je nedavno objavio britanski elektronski dvojac TCB.

Piše: 

Naslovna foto

The Chemical Brothers

Neki Daniels Media po prvi put predstavljaju prvake elektronskog beata u Hrvatskoj 22.08. Događaj će se održati na stadionu NK Novalja (Pag) koji prima 20,000 mjesta, a kako tvrde lokaciju su odabrali zbog njene popularnosti zadnjih godina. Ulaznice su krenule u pretprodaju od subote, 19. lipnja.

Moon & Rocks Festival je brend koji već dugo godina dovodi najkvalitetnije DJ-e svojim posjetiteljima. Ovom spektaklu uz The Chemical Brotherse pridružit će se i nekoliko warm-up DJ-eva te službeni vizualni maheri Adam Smith i Flat Nose George koji prate "kemikalce" na njihovoj turneji.

Početak događaja je u 19h. Ulaznice su u pretprodaji preko Eventima. Prvih 1000 ulaznica po cijeni od 235 kuna. Kasnije ulaznice će se moći nabaviti od 300 kuna pa na više.

Na Pag navodno dolazi i čitava produkcija koja prati "kemikalce", a to su 4 šlepera opreme od rasvjete i razlgasa, do bine i ostalih popratnih elemenata.

Kako se radi o najvećim glazbenicima elektronskog zvuka tako je i njihova lista želja nadnaravna. Organizator priprema posebno izrađen VIP salon na stadionu gdje će se dvojac prije nastupa udobno smjestiti. Također mogu se nabaviti i VIP ulaznice koje kotiraju po cijeni od 5300 kuna pa na više.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2