Skip to main content
  • 17.03.2009.

The Garden i još 6 mini festivala u Zadru na ljeto

Osim The Garden Festivala , u Petrčanima pokraj Zadra će se tijekom nadolazeće ljetne sezone održati još 6 zanimljivih vikend programa i mini festivala s gostovanjem velikog broja glazbenika, DJ-a i producenata iz cijeloga svijeta. Tu su i zabave na jedrenjaku Argonautu te diskoteci Barbarella`s. Otvaranje svih programa predviđeno je 1. srpnja u diskoteci Barbarella`s kada u goste dolaze Giles Smith i James Priestley tvorci megapopularne klupske večeri Secretsundaze.

Piše: 

Otvaranje festivalskih zbivanja predviđeno je za 3. srpnja s The Gardenom koji će se odvijati prva dva vikenda ovoga mjeseca, dakle sve do do 12.07. Poslije toga, 17. srpnja započinje Sound Wave Croatia Festival kojeg predvodi DJ Yoda, Bonobo, Red Snapper i drugi. www.soundwavecroatia.com . 31. srpnja odvija se Airbound uz glavne goste, Nathan Fakea, Alexander Robotnika, Chymeru, Polaroida.

13. kolovoza se održava Like Minded Festival www.likemindedfestival.co.uk . 28. kolovoza započinje Electric Elephant www.electricelephant.co.uk . 4. rujan Disco3000 Festival u suradnji s etiketama i klupskim večerima Compost, Innerzone, Ultragroove, Deep House Mafia itd. www.disco3k.com  . Za kraj tu je Exodus Festival od 11. do 13. rujna.

U narednim danima pisat ćemo više i o događanjima na ostalim lokacijama točnije u diskoteci Barbarella`s, zatim na brodu Argonaut te glavnom stageu i tiki baru.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2