Skip to main content
  • 9.11.2011.

The Human League je to što nas zanima

Autori velikih hitova poput „Dont't you want me“, "Tell Me When", "Human", "Together in Electric Dreams" i mnogih drugih, kojima su davnih 80-tih žarili i palili scenu, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture 12.11. Riječ je naravno o velikim i neponovljivim članovima grupe THE HUMAN LEAGUE.

Piše: 

Naslovna foto

The Human League


Trenutnu postavu The Human Leaguea trenutno čine Philip Oakey, Susan Ann Sulley i Joanne Catherall. Jedna od najpopularnijih pop grupa 80-tih ove je godine izdala album Credo (Wall Of Sound /Matrix Music /Menart ) koji je izvrsno prošao kod publike i kritike.
{youtube}dLgI6vS_NSw{/youtube}

To je njihov prvi novi album objavljen nakon 9 godina studijske pauze. Neizbrisiv trag koji je Human Legaue ostavio na široke mase diljem svijeta prije više od dvadeset godina, bio je i više nego dovoljan razlog da se band ponovno okupi i u svom lako prepoznatljivom stilu,  nastave euforiju tamo gdje su stali. U karijeri su prodali više od 20 milijuna albuma, a Credo je njihov deseti studijski album. Najavili su ga singlom Never Let Me Go.
{youtube}qjtzJZ0f6Ac{/youtube}
 
Cijena za ovaj koncertni spektakl je 220 kuna u pretprodaji, a 250 na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice kulture (Neboder) i na svim prodajnim mjestima Eventima. Svi oni koji misle da je ovo još jedan koncert u nizu, varaju se, jer Human Legaue će nam priuštiti pravi doživljaj kako samo oni znaju. Ovaj koncert ne smijete nikako propustiti!
{youtube}5V6KhdxKV0A{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk