Skip to main content
  • 20.05.2020.

TIME:CODE u četvrtak prenosi set uživo sa Uvca – pratite online

TIME:CODE nas je opet iznenadio i otvorio širom vrata specijalnog rezervata prirode “Uvac” rame uz rame sa dvojcem Phil & Dansmore

Piše: 


Specijalni rezervat prirode „Uvac“ zaštićeno je prirodno dobro od velikog značaja. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, smješteno između planine Zlatar na jugozapadu i planine Javor na sjeveroistoku. Rezervat zauzima 7543 ha nadmorske visine od 760m do 1322m. Glavna morfološka karakteristika rezervata je dolina kanjona rijeke Uvac, uključujući doline njenih pritoka. Posebna vrijednost kanjonskih dijelova riječne doline su krivudavi meandri. (Meandri – Krivudav dio riječnoga toka, nalik na slovo S).

Raznolikost netaknutih staništa, prisustvo endemičnih, rijetkih i ugroženih vrsta flore i faune imaju poseban značaj u smislu očuvanja biološke raznolikosti i geodiverziteta, a i po sebi u smislu razvoja i promocije turističkog potencijala rezervata. Najvažnija i zaštićena životinjska vrsta je bijeloglavi sup, jedna od dvije vrste orlova koja se i dalje gnjezdi u Srbiji. Bijeloglavi supovi predstavljaju državni simbol i ujedno su najveća atrakcija u rezervatu.

Ovog puta Phil & Dansmore nam iz Beograda donose svoj specifičan zvuk kao spoj techno i ambijentalne muzike koji savršeno odgovara ovom magičnom mjestu. Kako sami kažu muziku ne vole dijeliti na žanrove već na ojećaj koji ta muzika izaziva.

TIME: CODE je muzički projekt posvećen organiziranju i snimanju koncerata na jedinstvenim i povijesnim lokacijama u cilju promocije povijesne i kulturne baštine regije, a i dosta šire. To postižu kreiranjem impresivnih videa kao fuzije artista i njihove muzike sa jedne strane i veličanstvenih znamenitih kulturnih dobara sa druge strane.

Znamo da bi mnogi od vas voljeli biti dio svakog njihovog događaja uživo, ali ovog puta ćete pratiti live premijeru i to na slijedećim kanalima i sigurno smo da će Vas ostaviti bez daha.
FB stranica Klubske scene
FB stranica Time:Code organizacije

Premijera je zakazana za četvrtak, 21. svibnja u 19h
Naš savjet je da pratite live streaming jer nas očekuje muzičko putovanje kroz prirodne ljepote.

Prisjetimo se kako su to do sada radili:
https://www.youtube.com/channel/UCv_vZsXsxEdZ-ywUiWvrCPQ

Kako bi bili u toku sa narednim događajima pratite njihov Instagram profil i prijavite se na TIME:CODE membership listu:
https://www.instagram.com/timecodemusic/
https://www.thetimecode.com/sign-up

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2