Skip to main content
  • 20.01.2016.

Tom Bug i Toxic tresu za tebe!

Kako se bližiš usponu na vrh grbe tjedna, na brežuljak srijede, imaš sve bolji pogled na vikend poljanu koja ti se prostire pod nogama.

 
I kao i tolike noći i zore prije, za tebe vrata otvara elektronički punkt usidren u Savskoj i poziva te na vikend u sinestezijskim bojama slova T.

 
Kao prvi T u peTak, 22. siječnja, na podiju Cadenza mašineriju i vještinu raspakirava Tom Bug. Ovogodišnji domaći laureat burn Residencyja ljeto je prosvirao na Ibizi pod paskom Carla Coxa, Yousefa i Phillipa Strauba. S vrućeg bijelog pijeska, preko internacionalnih nastupa i sve do izdavanja za BlackSoul Music sada je ovdje za tebe. 14 godina neumornog rada i učenja u prstima, 13 godina kao dio House Fusion ekipe, od dječje fascinacije elektroničkim do prvih koraka uz brata i kolegu Groovelinea, nastajalo je klupko koje će se razmotati ovoga petka. S novim i starim zvukovima, tradicijom i inovacijom za pultom i donosi jednu beskonačnu petlju cjelonoćne hipnoze zvuka.

 
Drugi veliki T u suboTnju večer, 23. siječnja, pripada gospodinu koji je pisao pravila igre domaće elektronike, Toxicu samome na 4MAT večeri. Razlomiš, pročistiš i presložiš u novo i bolje, to je ono šro formatiranje jest. Davno davno prije, još prije no što su prsti koji ovo tipkaju bili treptaj u očevom oku, 1984. Toxic je već obilježio prvi nastup u klubu Arabesca i 30 godina nakon prošao sve kao DJ, producent, radijski voditelj. Prosvirao je i čitav spektar od kazeta, vinilki do digitalnog i vrtio u kultnim zagrebačkim klubovima od kojih su mnogi danas samo sretna sjećanja dok se guraju kolica s klincima i rade ručkovi. Suosnivač Body & Soula predstavnik je cijele jedne generacije odgojene na podijima diljem Lijepe Naše i ponosni smo da Toxic još jednom posjećuje naš mali savski mjehurić elektroničkog integriteta za one kojima je glazba važnija od pompe, VIP tertmana i degradacije postojanja u izgledanje.

 
Vrući podij za zagrijavanje ledenih bezbožnih sati na prerijama Zagreba čeka! Vidimo se na floru! Svi ste naši svi ste dobrodošli!
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk