Skip to main content
  • 11.10.2021.

Tribina -Game Changer- na Impulse festivalu

Jedan od željnih ciljeva Impulse festivala je međusobno povezivanja osoba, organizacija, dijeljenje iskustava, poticanje na razvoj i suradnju glazbene scene općenito.

Piše: 

No, zadnjih godinu i pol dana upravo ta glazbena scena je pretrpila možda i najveći udarac kada govorimo o kulturnom sektoru. Pandemija uzrokovana virusom COVID-19 “srušila” je dosadašnje postavke i tržišnu utakmicu, ali i stvaranje i promociju glazbe na svim razinama.

Koje su vidljive posljedice, kada možemo očekivati oporavak, promjene navika publike i kupovna moć, medijski prostor, primjeri prakse iz susjednih zemalja, stvaranje i promocija glazbe, nastupi uživo, dobrodošao su filter samo nekih od tema.

Kakve su promjene u “glazbenoj igri” nastale, pokušati ćemo saznati kroz iskustva i promišljanja uvaženih gostiju: Berislava Marszaleka (direktor Entrio.hr), Ilka Čulića (glavni urednik Radio 808, Zagreb) i Ane Antonove ( dj-ica, Rijeka). Kroz otvoren pristup, razgovor i pogled u budućnost tribinu će moderirati Stjepan Gillich.

Utorak, 12.10. od 20h u The Beertiji (Rijeka). Ulaz je besplatan!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2