Skip to main content

U Split stiže DJ kojem je Sven Vath bio mentor

Nakon prošlog uspješno odrađenog label nighta Sit Down Recordings vam je pripremio pravu poslasticu.

Piše: 


Ako si rođen i odrastao u Frankfurtu kao Sascha, a uz to ti je muzika važnija od života, priča je u biti vrlo jednostavna. Kreneš vrtiti po manjim klubovima, pa zatim malo većim, poslije toga ide red produkcije, prvo manji labelovi, pa naravno malo veći, sve to zamijeti i veliki Sven Vath koji te prigrli i uzme pod okrilje Cocoon Recordinsa, a nakon toga nema više nazad. Izdanja se redaju na vodećim svjetskim deep/tech/house etiketama poput 8bit, Cecille, Deeperfect, Soma, Plastic City, Bass Culture, Freebase, Raum Musik, Oslo itd.
{youtube}mzXP92uJf08{/youtube}

U međuvremenu obiđeš planet i zavrtiš u svim boljim i naravno manje boljim klubovima jer nije sve ni u kvaliteti. Šta ti je još ostalo, hmmm pa otvoriš i svoj vlastiti label, Deep Vibes Recordings, izdaješ šta je tebi napeto, pa opet malo sviraš, malo putuješ, puniš klubove i sve lipo šta ide uz to, u međuvremenu surađuješ sa drugim artistima kao što su Christian Burkhardt, Moodymann, Robert Dietz, Markus Fix itd itd.
{youtube}DfwZLLqjuX0{/youtube}

Tempo je ubitačan i tribalo bi se malo i odmoriti, a za to je najbolja naša mala udobna stolica u koju si sjeo već dva puta. Odmaraj se, puno je još izazova ispred tebe, ali bi te svejedno zamolili da se 21.04. na par sati digneš iz nje i odvrtiš nam nezaboravan vinyl set u Judinom Drvu. Pretprodaja 60 kn, na ulazu 80 kn.

Sascha Dive (Cocoon, Deep Vibes Recordings, 8bit Records)
https://www.saschadive.de

Juri Paik (Sit Down Recordings)
Tome R (Sit Down Recordings)

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na sljedećim mjestima:
Adriatic Social Club
Galerija Food
Ghetto Club & Art Academy
Matoni
Negro bar

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop