Skip to main content
  • alt
  • 19.03.2015.

U Valinor po svoju Techno Dozu

Neke stvari ćeš morati dozirati pažljivo no Techno Doza eventi, koji su upumpali svježu krv u party scenu Slavonskog Broda, nisu jedna od tih stvari.

 
Ponekad je jednostavno više bolje i što je već doza veći je i osmijeh. Klubska je sjela i popričala s ekipom iza serijala evenata koji su si za misiju uzeli da slavonce rasplešu najboljim technom.

Event, započeo u ožujku 2013. kao nastavak SB ELECTRONIC MUSIC LOVERZ projekta, do sada je ugostio F.O.R.M. live!, Tea Haroudu, Toma Teka & Klausa (BG), DJ Ogija, Kristinu Lalić (BG) te brodske i slavonske DJ-e koji napokon imaju priliku u svom rodnom kraju raditi ono što vole. Ponovo u diskoteci Valinor stiže nova doza ovoga puta s party trubicom za drugi rođendan 21. ožujka. Pa krećemo.

alt

1. Koji je bio primarni cilj stvaranja Techno Doza serijala evenata u Slavonskom Brodu i vidite li njihov potencijal širenja na područja čitave Lijepe Naše ili nastavljate ostajati vezani za svoj rodni kraj?

 
Primarni cilj Techno Doze je bio stvaranje techno scene u Sl. Brodu te mogućnost da mlađe generacije imaju gdje izaći na kvalitetnu zabavu. Kada sam krenuo izlaziti ovdje po partijima nije bilo techna, bilo je samo house partija, no sad je to sasvim drugačija slika.
 
Nastavljamo se vezati za svoj rodni grad pošto je Techno Doza stvorena u Sl. Brodu za Sl. Brod! Nema potrebe da se širimo a i jedan od ciljeva nam je da ekipe iz drugih gradova prepoznaju kvalitetu i sadržaj partija koje nudimo te da dolaze na njih (što se i počelo događati). Svakom novom dozom dolazi sve je više mladih iz drugih gradova pa tako i iz samog Broda.

alt

 
Kad ste već postavili ovo pitanje morao bih spomenuti da ono što je Techno Doza u Slavonskom Brodu to je techNOVAtion u Novoj Gradišci. Ta ekipa je u malo vremena uspjela uspostaviti novogradišku techno scenu, i to mi je jako drago što znam da ekipa u drugom slavonskom gradu radi ono što mi radimo tu.
 
 
2. Kako vidite scenu Slavonskog Broda i potencijal svojih mladih ljudi? Kojem zvuku naginju?
 
Brodska scena ima dosta veliki potencijal, svašta se može tu napraviti. Mlađe generacije također imaju velik potencijal da između svega što im se nudi u gradu da izaberu i krenu pohoditi partije elektronske glazbeNaginju kao techno i psy-trance zvuku.

alt
 

 
3. Što se promijenilo u posljednjih nekoliko godina i koliko su velika gostovanja u sklopu ovog klupskog programa pomogla reanimaciji i podizanju kvalitete klupskih događanja u Slavonskom Brodu?
 
U posljednjih nekoliko godina bitne stvari su se dogodile, kao prvo techno se vratio na brodsku scenu, novija ekipa je krenula pohodit partije, ekipa iz drugih gradova je također krenula dolaziti kod nas.
 
Mogu reći da su sva gostovanja na neki način pomogla u reanimaciji scene jer neki su gostovali prvi puta kod nas, a neki nisu dosta godina svirali u Brodu pa je brodskoj publici bilo zanimljivo vidjeti konačna neka nova imena na partijima.

alt
 

 
4. Planirate li nastaviti i dalje surfati val sjajnih techno partija ili ćete pustiti klice i u neke druge žanrove elektronike i što se kuha za mjesece koji su pred nama?
 
I dalje ćemo se držati techno žanra uz dva techno programa koji s nama djeluju na području grada: techNOVAtion te Underground, a za druge stilove elektronike su “zaduženi” ostali brodski party programi: Esaa Association i Fresh Air  za house, a Timewarp Records za goa partije.
 
Što vam spremamo dalje? O tome ćete saznati na vrijeme!
 
 
5. Što ekipa može očekivati na drugom rođendanu u diskoteci Valinor?
 
Uz dinamični berlinski duo H., najvećeg promotera elektronske glazbe u Zagrebu, Tea, mladu DJane Teychee, novogradiškog techno promotora Drogbu te najcjenjenijeg brodskog DJ-a Marka Abramovića očekujte najbolju dozu do sada!

alt

 
P.S.: Trajanje ove doze je 10 sati + posebno povodom proslave druge godišnjice postojanja programa osigurali smo novo i jače ozvučenje.
 
Stoga Vas na kraju pozivamo sve da dođete po svoju dozu!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk