Skip to main content
  • 13.07.2019.

Utisci sa tišnjanskog Love Internationala i pregled ostatka sezone

Prije nekoliko dana završio je prvi festival sezone u Tisnom – Love International koji je počeo 3. srpnja u The Garden Resortu i na pučini.

Piše: 


Noćne zabave po običaju odvijale su se u Prosici, gdje je svaku noć na čaroban način zablistala Barbarella`s, jedna od ponajboljih diskoteka na Jadranu sa nevjerojatnim ambijentom.

Plesuckalo se na imena kao što su Andrew Weatherall, Sean Johnston, Ben UFO, Craig Richards & Nicolas Lutz, Gerd Janson, DJ Harvey, Midland, Optimo, Peggy Gou, Roman Flugel, Vladimir Ivkovic b2b Ivan Smagghe…, te brojni naši kolektivi i DJ-i poput RatCat, Adriatic Social Club, Adriatic Coasting, Jan Kinčl & Regis Kattie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tanzen (@tanzen_kollektiv)

I dok ekipa još slaže memoare i dojmove u svoje mentalne mape sa sedmodnevne danonoćne tišnjanske festivalske priče s koje donosimo par video isječaka, tamo je već ovoga vikenda startalo novo poglavlje pod imenom "Hospitality on the Beach" na kojem se možete otkačiti uz drum & bass glazbu sve do 15. srpnja. Vrte Andy C (3 hour set), Noisia (DJ set), High Contrast (DJ set), DJ Hype itd.

Ovoga ljeta čekaju nas još i deseti po redu SunceBeat koji starta 24. srpnja i potrajat će sve do samog kraja mjeseca. Teško je nabrojati sve headlinere pa čitav line up pogledajte ovdje, a mi izdvajamo samo neke – Osunlade, Kerri Chandler, The Black Madonna, Kenny Dope, Gilles Peterson, Soul Clap, Hector Romero.

Kolovoz počinje uz pop-rock-hip-hop festival "Fuliranje na moru" čime Tisno otvara novo festivalsko poglavlje u svom spektru ponude. Zanimljivo je da se ova veselica zatvara Wiggle partijem u Barbarelli uz 25 godina britanskog labela sa Terry Francisom i prijateljima.

Osmog kolovoza kreće sedmodnevni i unaprijed rasprodani Defected Croatia sa nevjerojatnim line upom (Armand Van Helden, Dennis Ferrer, Derrick Carter, Dimitri from Paris, Masters at Work…)

Sezonu zatvara Dekmantel Selectors od 22. do 26. kolovoza

S nama su Francois K, Intergalactic Gary, Objekt, Vladimir Ivković, Young Marco i drugi. Ako želite pratiti najnovije i najpopularnije foto i video materijale sa ovogodišnjeg Love Internationala najbolje je da na Instagramu unesete hashtag #loveinternational, a za ostale festivale #hospitalityonthebeach #suncebeat #defectedcroatia #dekmantelselectors . Nekada je uz hashtag dobro unijeti i godinu održavanja festivala kako biste imali bolji filter.

Hospitality on The Beach
11.07. – 15.07.

SunceBeat 10
24.07. – 31.07.

Fuliranje na moru
01.08. – 04.08.

Defected Croatia
08.08. – 14.08.

Dekmantel Selectors
22.08. – 26.08.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Love International Festival (@loveintfestival)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Love International Festival (@loveintfestival)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Love International Festival (@loveintfestival)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Šarić (@saric_iivan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RatCat (@ratcat_hr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Clubbing-Croatia.com (@clubbingcroatia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @richardeliel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RatCat (@ratcat_hr)

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2