Skip to main content
  • tramride100
  • 27.12.2012.

Veliki rođendan TramRide emisije u Sarajevu

TramRide je emisija o EDM-u koja se emitira svaka 2 tjedna na valovima BH Radio 1 u sklopu Omladinskog programa.

Piše: 


Emisija je postala regionalno poznata kroz moderan format koji donosi najnovije trackove, intervjue sa poznatim regionalnim, svjetskim i domaćim producentima, te je među prvima uvela pristup promocije bh. produkcije kroz desetominutne blokove intervjua. Emisija je konstantno u eteru od 2008.g. te 11. siječnja iduće godine slavi svoje 100. izdanje.

Regionalnu podršku emisiji iskazali su Klubska Scena (HR) i Urban Bug (SRB).

Koncept eventa je sačinjen prema svjetskim trendovima živog vođenja emisije/partya sa brojnim gostima iz domaće scene koji će kroz spontane intervjue kao posjetitelji dodatno uveličati ovaj događaj. Prijenos emisije počinje u posljepodnevnim satima, direktno iz Kriteriona, sa laganom opuštajućom glazbom i spontanim okupljanjem sudionika sarajevske i bh. scene, koja će kulminirati glavnim dijelom događaja – party u sali kina Kriterion.

Na partyu sviraju, urednik i osnivač emisije Ajnspric, a za pultom će mu se pridružiti sarajevske snage Wedran i Focho. Uz besplatan ulaz zabave zasigurno neće nedostajati a mi ovom prigodom čestitamo TramRideu na upornosti te im želimo dug vijek jer radijske emisije su oduvijek bile "motor" elektronske glazbe.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk